Aruncați-vă respirația rău de dimineață cu această soluție simplă

Aruncați-vă respirația rău de dimineață cu această soluție simplă

The Amazing Tour Is Not On Fire (Aprilie 2019).

Anonim

Exista o multime de lucruri neplăcute care se pot prezenta în primele ore ale dimineții, de la inelul respingător de ceas de alarmă pentru a simți ca uitându-te la ecrane în pat sau stresul te-a ținut toată noaptea. Printre cele mai rele lucruri pentru a începe ziua? Respirație de dimineață rău. Deoarece simțindu-se ca un dragon de foc-respirație este nici o cale pentru un #girlboss pentru a începe ziua, am ajuns la Dr. Kyle Stanley, un dentist cu sediul în Beverly Hills și lector la Universitatea din California de Sud Ostrow Scoala de Medicina Dentara, pentru a găsi ceea ce este exact de vină pentru mirosul de dimineață aparent inevitabil. Am fost șocați să aflăm că, chiar dacă alegerile alimentare și obiceiurile de igienă proaste sunt confirmate ca fiind mai evidente vinovați, există un lucru simplu care se evidențiază printre restul când vine vorba de respirația urâtă.

Se pare că o gură uscată simplă este cea mai mare delict atunci când vine vorba de o respirație extraordinară de dimineață. Dr. Stanley ne spune că gurile la fel de uscate ca deșertul pot fi rezultatul multor lucruri, cum ar fi congestia nazală, un efect secundar din medicină, dormit cu gura deschisă sau pur și simplu nu consumând suficientă apă. El ne-a explicat în continuare, spunându-ne exact de ce o gură uscată este atât de problematică, spunând: "Mediul este potrivit pentru ca bacteriile să înflorească. "Eek!

La fel de grosolan ca sună, vestea bună despre acest fapt icky este că soluția este la fel de simplă ca păstrarea gurii, bine, umed. În plus față de susținerea aportului de apă (scopul este să beți aproximativ jumătate din greutatea corporală în uncii în fiecare zi), guma de mestecat vă poate ajuta să salivați. Când vine vremea să coborâți pentru un ochi închis, lucrați la dormit cu gura închisă prin respirație prin nas în timp ce tuze off.

Pentru a menține lucrurile cu adevărat proaspete, periați-vă dinții cel puțin de două ori pe zi timp de cel puțin cinci minute de fiecare dată și faceți-i un punct pentru atașarea în fiecare seară înainte de culcare. În conformitate cu dr. Stanley, scoaterea limbii după ce vă periați în fiecare dimineață și noapte este ceva care ar trebui să fie o parte esențială a rutinei dumneavoastră. "Acesta este modul in care puteti scapa de bacteriile care cauzeaza respiratie urat mirositoare pe limba dumneavoastra, pe care periajul si dentura o lasa in urma", ne spune el. Deci, dacă nu vă putem promite că respirația dvs. va fi cea mai plăcută parte a dimineții dvs., aceste mici modificări de rutină vor face în totalitate schimbări.

Ai învins răsuflarea? Spuneți-ne ce a făcut diferența pe Twitter @ 111 !

(Fotografie prin Getty)