Să fie cel mai faimos dintre ei cu această nouă linie de "White White" Cosmetice

Să fie cel mai faimos dintre ei cu această nouă linie de "White White" Cosmetice

The 1888 Story (Februarie 2019).

Anonim

Oglindă, oglindă, pe perete, cine e cel mai frumos dintre toate? Voi veti fi, datorita brandului de frumusete vintage Bésame Cosmetics! Linia cosmetice colaborează cu Disney la o colecție viitoare de machiaj cu aceleași culori și artă din filmul din 1937 pentru a sărbători aniversarea a 80-a (!), Și nu am fi putut fi mai stomacți.

Bésame a luat-o la Instagram pentru a anunța sosirea de toamnă a creației sale magice și dacă credeți că pare ultra-autentic, există un motiv bun pentru asta: Ei au lucrat alături de Departamentul Ink și Paint al Disney pentru a vă asigura că culorile erau adevărate pentru filmul clasic.

Potrivit contului de știri al machiajului TRENDMOOD din Instagram, colecția va cuprinde diverse umbre și lipiciuri, precum și praf, blush și o oglindă de vanitate superbă aurite și vor varia de la 15 până la 68 dolari.

Repere includ paleta Storybook Eyeshadow Palette, care va găzdui nu mai puțin de 20 de nuanțe mată în interiorul unei povestiri replică (68 $), în timp ce paletele mai mici I'm Wishing and Keep Singing (ambele $ 45) opt nuanțe strălucitoare.

Rujele de dimensiuni mari vor veni în patru nuanțe de Kiss First Kiss, One Bite, Make a Wish și Red White Snow White ($ 22). De asemenea, vor fi disponibile șapte rujuri mini, care nu sunt încă numite, ca set pentru 35 de dolari. Dacă balsamul de buze este mai mult jocul tău, te-au acoperit și acolo, cu trei vase de Pies de zăpadă în Gooseberry, Apple și Cherry ($ 18).

Pudra Pearl Translucent Ever After vă va pune înapoi 35 de dolari, în timp ce cu un Smile și un Song Cream Rouge este puțin mai mică la 20 de dolari. Și pentru că veți avea nevoie de ceva drăguț pentru a vă purta noile produse, există și un caz de călătorie pentru $ 35 și două pungi mai mici pentru $ 15 un pop.

Colecția completă este de așteptat să scadă cândva în septembrie, dar vă puteți înscrie pentru actualizări prin e-mail între timp aici.

Ce părere aveți despre paleta Albă de zăpadă? Veți obține întreaga colecție? Spune-ne @FeminineClub.com!

(h / t InStyle; fotografie prin Walt Disney Pictures)