Frumusete Confesiune: Walmart are cele mai bune perii machiaj

Frumusete Confesiune: Walmart are cele mai bune perii machiaj

Little Maya vs Little Max / the meeting (Iulie 2019).

Anonim

Mărturisirea mea de frumusețe: Unele dintre periile mele de machiaj preferate * sunt * de la Walmart. DA. Mai exact, sunt din linia de frumusețe Drew Barrymore, FLOWER, vândute la retailerul mega. Acestea sunt accesibile, super-moi și de înaltă calitate. Aș putea continua și despre aceste perii! De fapt, cred că o voi face;)

În primul rând, aceste perii sunt prietenoase cu bugetul, fără a compromite calitatea. Preferata mea (și cea mai mare perie) din buchet este FLOWER Ultimate Powder Makeup Brush, și costă numai 13 dolari - boom - dar linia include întreaga dvs. a încercat-și-adevărate line perie. Construirea colecției de perii de machiaj poate deveni serios costisitoare, așa că îmi place că pot să scot toate acestea pentru un preț serios legit.

De asemenea, apreciez designul grijuliu al acestor perii, pentru că au funduri plate, ceea ce le permite să se ridice pe o suprafață. Acest detaliu al designului este totul pentru cineva care are prea multe produse de frumusețe înghesuiți de vanitatea lor (hi, me). Puteți sta cu ușurință pe acești copii într-o linie și puteți salva o tonă de spațiu.

În timp ce punctul de preț și designul acestor perii sunt notabile, adevărata victorie este că fac machiajul să arate mai bine. Simplu ca asta. Pensulele de machiaj pot schimba complet modul în care aplicați produsele go-to (periile de calitate pot face să pară mai bine, în timp ce opțiunile neconforme pot face ca acestea să pară neuniform sau neclar), astfel că acestea oferă aceleași rezultate ca și alte alternative mai costisitoare. win-win. Indiferent dacă aveți nevoie de o pudră, un pensulă, o fard de ochi sau o perie de linie, această linie vă acoperă.

Urmează-ne pe Pinterest pentru mai multe confesiuni de frumusețe.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.