Beauty Editor Aprobat: Produsele pentru 2 produse pe față nu putem trăi fără

Beauty Editor Aprobat: Produsele pentru 2 produse pe față nu putem trăi fără

Ancient Secrets of Essential Oils (full movie) - Secretele Antice ale Uleiurilor Esentiale (film) (Iunie 2019).

Anonim

Unul dintre momele mele preferate tot timpul este acela care spune: "Nu lasa pe nimeni cu sprâncene proaste sa-ti spuna despre viata. "Acestea sunt cuvinte de trăit dacă mă întrebi pe mine, pentru că sprancenele sunt o trăsătură atât de importantă pe față. Odată ce ați dat seama cum să obțineți cele mai bune sprancene din viața ta - aka cum să-i mirezi în mod corespunzător în funcție de forma feței tale - este timpul să dai seama ce fel de produse sunt potrivite pentru tine. Iată două pe care Misty și cu mine le jurăm.

Produsul meu preferat de frunte, cu mâinile în jos, este Benefit Brow Zings Eyebrow Shaping Kit ($ 32). Este primul produs de frunte pe care l-am folosit vreodată și este încă preferat pentru totdeauna, deoarece este un magazin unic. Are o ceară, o pudră, două perii perfecte și un mini set de pensete, toate incluse într-un mini kit portabil. Produsul rămâne * pentru totdeauna *, dar este ușor de spălat la sfârșitul zilei - este cel mai bun din ambele lumi. Puteți crea culoarea pentru o frunză mai îndrăzneață sau o puteți păstra lumină și mai naturală. Dacă aveți nevoie de un produs de frânare în setul dvs. de instrumente de frumusețe, aș recomanda acest lucru de fiecare dată. Se livrează în mod serios, durează pentru totdeauna și este cel mai bun absolut.

"Mâinile în jos, produsul meu pentru totdeauna preferat fruntea este TrèStiQue Brow Pencil ($ 25) în Americano. În primul rând, formula folosită în această linie nu conține parabeni, sintetice, petrochimice și parfumuri sintetice, și este lipsită de cruzime. În ceea ce privește performanțele sale - care depășesc cu mult orice altceva am încercat vreodată - îmi place că un capăt are un creion ceros pe care îl folosiți pentru a modela, completați și adăugați textură sprâncenelor voastre naturale. Celălalt capăt este un gel de frunte care este puțin mai ușor decât creionul. Folosiți-l pentru a combina și amesteca. Acesta este un produs ușor de utilizat atât pentru începători, cât și pentru experți. Linia vine în trei culori diferite, dar îmi place să-l păstrez în umbra mai deschisă pentru a-mi lustrui într-adevăr aspectul, păstrând totodată natura. Singurul lucru pe care-l adaug la aceasta rutina este ca folosesc o rola cu rimel curata odata ce ambii pasi s-au uscat, pentru ca imi place sa fac un amestec final de produse pentru un finisaj foarte moale. "

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe produse de frumusețe și produse must-have.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.