Becca Cosmetics "New Highlighter ar putea fi… verde?!

Becca Cosmetics "New Highlighter ar putea fi… verde?!

BEST HIGHLIGHTERS UNDER $10 (Iulie 2019).

Anonim

Becca Cosmetics este destul de mult autoritatea care domnește pe marcator. Este greu să-ți imaginezi ceva mai bun pentru pomeții tăi decât Champagne Pop (38 de dolari)… dar într-un fel, Becca a găsit o cale.

Becca îi lasă pe fani să-și aleagă următorul ascendent - și o opțiune este VERDE. Numele propriu-zis este Monetaria de Aur și are strălucirea palidă a pastelului de un baston de gumă Doublemint. Celălalt este Quartzul de fum cu aspect de gresie, care se pare că s-ar putea dubla ca o roșie.

Compania de frumusețe a postat un pic din cele două versiuni posibile, cu subtitrarea: "Suntem strălucind cap-la-cap cu două nuanțe noi de evidențiere! Vrem să alegeți #BECCAShimmeringSurprise prin a ne spune cine vreți să câștigați - #TeamGoldenMint sau #TeamSmokyQuartz? Smoky Quartz a preluat conducerea, dar Mintul de Aur este noul dvs. must-have? Spune-ți vocea prin votul ACUM pe Instagram Story."

Dacă doriți să contribuiți, puteți vota aici preferința dvs. preferată.

Dacă anxietatea alegerii între trandafir și menta este prea mare, cu toate acestea, există o altă lansare care NU este susținută pentru votare. Becca eliberează, de asemenea, un nou perfector Shimmering Skin în Lilac Geode, o culoare lavandă-roz, cu un finisaj de aur / perlat, despre care se spune că este în general măgulitor. Va fi disponibil exclusiv pe Ulta. com pe 20 august și Becca. com pe 24 septembrie. S-ar putea să doriți să aveți gata să veniți duminica, pentru că aceasta ar putea foarte bine să se vândă.

Ce părere aveți despre noile pulberi Becca? Sunteți #TeamGoldenMint sau #TeamSmokyQuartz? Spune-ne @FeminineClub.com!