îNainte de + după: Rustic-Industrial NYC Bedroom Makeover

îNainte de + după: Rustic-Industrial NYC Bedroom Makeover

Our Miss Brooks: First Day / Weekend at Crystal Lake / Surprise Birthday Party / Football Game (Martie 2019).

Anonim

dormitorul dvs. este primul lucru pe care îl vedeți când vă deschideți ochii dimineața și ultimul lucru pe care îl vedeți înainte de a vă culca. Este, probabil, cel mai personal spațiu din casa dvs. Dacă există vreun loc care ar trebui să te facă fericit și să reflecte cine ești, e camera asta. La NousDecor, suntem cu toții să ajutăm oamenii să aducă personalitatea în spațiile preferate. Deci, când Tim a venit la noi, cautând ajutor pentru reproiectarea dormitorului în noul său apartament din Bronx, am fost foarte entuziasmați. Un proprietar de case de prima dată, era nerabdator să-și facă dormitorul să se simtă mai matur, în timp ce rămâne adevărat cu rădăcinile lui Brooklyn și cu o estetică modernă. De asemenea, a vrut să creeze spațiu pentru a lucra acolo, fără a transforma camera într-un birou. Evident, am fost în fața provocării.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre procesul lui Tim și pentru a vedea rezultatele minunate.

Ce te-a determinat să începi acest proiect?

Aveam nevoie de ajutor cu spațiul meu. Tocmai am cumpărat apartamentul; era destul de mult o foaie goală. Aveam probleme în a lua orice decizie în privința a ceva, așa că am nevoie de cineva care să mă forțeze să iau decizii despre lucruri și să o fac într-un mod care să mă facă să mă simt încrezător că totul se va potrivi împreună.

Și de ce NousDecor?

Deci, cu ideea de a angaja pe cineva, nu am avut nici o idee cum să încep chiar să găsesc o singură persoană să o facă, și părea ca o mulțime de timp și o mulțime de bani. Dar NousDecor a avut o propunere atât de uimitoare de a ajunge să lucreze cu o echipă și a fost într-adevăr la prețuri rezonabile. A fost de fapt să mă ajute să ajung de la nimic la ceva, așa că așteptările mele au fost că ar fi o modalitate de a mă duce la nivelul complet al apartamentului meu. Am fost atât de uimită de calitatea serviciului, cât și de lucrurile uimitoare pe care echipa le-a găsit. A depășit într-adevăr așteptările mele.

Care a fost scopul tău pentru spațiu?

Cred că am nevoie de un dormitor adulți. La fel ca majoritatea New York-ilor, am fost obișnuiți să mișcăm fiecare doi sau trei ani, așa că nu am avut niciodată dorința de a investi în mobilier de înaltă calitate. Acum că am cumpărat apartamentul și, sperăm, nu se va mișca în curând (cu excepția cazului în care pentru motive foarte bune!), A fost momentul să începeți să investiți în bucăți care reflectau un grad de maturitate - cel puțin eu s-ar putea pretinde că am unii - și au fost de gând să ecou această temă a stabili într-un loc pentru un timp. A scăpa de toate mobilierul temporar IKEA și de a pune în mobilier adulți a fost obiectivul, dar am vrut să o fac într-un mod care mi se părea că mi-a reflectat și nu implică doar alegerea aleatorie dintr-un catalog.

Cum rămâne cu stilul tău? Ați avut o viziune puternică asupra a ceea ce ați dorit ca spațiul să arate?

Nu am avut un sens puternic să intru.Știam că, în general, îmi place un fel de aspect mai simplu, mai curat și mai modern. Așa am știut, dar, de fapt, nu există preconcepții - nici măcar nu am cumpărat accesorii pentru o cameră. Cred că atât de mult din ceea ce a făcut echipa a fost în aceste detalii. Nu mi-ar face niciodată să cumpăr un vas și niciodată nu mi-ar fi fost de mirare să cumpăr rafturi de perete, dar acestea sunt detaliile care dau spatiului un caracter. Așa că cred că a fost foarte deschis pentru a vedea acest proces în acțiune și cu siguranță o mare victorie din perspectiva mea de a fi introdus în chestiile pe care nu le-aș fi ales niciodată.

Care este piesa ta preferată în spațiu?

Doar atât îmi place. Pictura a fost o mare victorie. IUBESC panourile de lemn de pe perete. Asta este absolut ceva care nu mi-ar fi trebuit să fac niciodată. De fapt, ele sunt destul de simple de instalat și sunt atât de distinctive. Unul dintre lucrurile drăguțe ale apartamentului meu este că pardoselile sunt foarte plăcute și astfel evocarea podelei pe perete a fost super trippy, dar a dat un frumos contrast natural cu unele dintre lucrurile mai metalice sau moderne. Îmi place absolut peretele. Asta și pictura. Plus biroul este superba. Tot ce-mi place acolo, îmi place, dar acestea sunt pentru mine.

Misiunea a fost realizată pentru a face ca dormitorul să funcționeze și ca spațiu de lucru?

Echipa a realizat-o atît de neîncetat încât nu mi-am amintit nici măcar că a fost unul dintre scopuri. Dar având ceea ce simte ca o zonă de lucru destul de distinctă în cameră care nu este principalul punct de interes al camerei este minunat. Va fi o modalitate bună de a mă încuraja să fac o treabă, dar și o bună modalitate de a mă încuraja să opresc uneori munca. Știi, simt că nu este timpul vieții mele unde ar trebui să stau în pat cu laptop-ul meu în orice oră, haha. Puneți laptopul pe birou și închideți-l din când în când.

Erați mulțumit de modul în care a ieșit camera?

Echipa de decor a făcut o treabă fantastică. Nu puteam fi mai fericit cu rezultatele și cu procesul. E amuzant; Nici nu pot spune că mi-a depășit așteptările pentru că nu știam la ce să mă aștept. Dar a fost așa de minunat și sunt atât de mulțumit de cameră și vreau doar să vă mulțumesc echipei.

Încercați să reproiectați o cameră în casă? NousDecor este aici pentru a vă ajuta. Luați-ne testul de design pentru a ne spune mai multe despre ceea ce vă place și vom avea grijă de restul. Pregătește-te să iubești spațiul în care te afli.

Îți place asta înainte și după? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe produse de casă.