Behati Prinsloo Levine tocmai a primit prima trandafiră în 3 ani

Behati Prinsloo Levine tocmai a primit prima trandafiră în 3 ani

Exclusive: Behati Prinsloo Gushes About Adam Levine's Parenting Skills (Iulie 2019).

Anonim

Behati Prinsloo Levine este cunoscut pentru blocajele sale de vis Rapunzel, dar aruncă o privire Secretul Angelului Victoria nu arăta mai mult ca asta.

Fie că este în bucle sau un ponei elegant, straturile modelului ne dau mereu mari dureri de invidie. Dar surpriza! Mama unuia, de 28 de ani, a suferit o piatră de hotar majoră în ceea ce privește frumusețea, obținându-și prima tăiere majoră în TREI ANI!

Prinsloo, care sa căsătorit cu Adam Levine în 2014, a postat un nou film pe pagina sa de pe Instagram, a arătat un aspect murdar și texturat, care a durat o lungime de până la cinci centimetri. "Prima tunsoare adevărată poate în trei ani", a scris ea în capodopere. Uh, wow. Asta inseamna ca nu a avut mai mult de un trim de la un an inainte ca ea sa aiba Dusty Rose in varsta de 10 luni. Deși nu este chiar atât de drastic cum spuneam, modelul VS al modelului Taylor Hill, tăiat de pixie de anul trecut, că multe centimetri oprit nu este nimic de înțeles.

Cervando Maldonado, stilistul de stil, a fost responsabil cu forfecarea celor mai cunoscute încuietori ale lui Prinsloo. A lăsat multă lungime pentru valurile plajei iconice ale lui VS Angel (un rol pe care, sperăm, îl va reveni după ce a făcut o pauză de naștere anul trecut).

Care este cea mai lungă stare pe care ai plecat-o fără să-ți tăiezi părul? Spune-ne peste @FeminineClub.com.

(Fotografii prin Dia Dipasupil + Dimitrious Kambouris / Getty)