Bella și Dani Thorne Doar au cei mai adorabili care se potrivesc cu cei de la Sibling Tats

Bella și Dani Thorne Doar au cei mai adorabili care se potrivesc cu cei de la Sibling Tats

BHAD BHABIE feat. Lil Yachty - "Gucci Flip Flops" (Official Music Video) | Danielle Bregoli (Iulie 2019).

Anonim

Nu am crezut ca ar putea fi mai dragut pe tatuajele din fata decat tatal lui Shawn Mendes, dar spiritele gratuite ale lui Hollywood, Bella și Dani Thorne, ne-au dovedit că ne-am înșelat cu o pereche de piese de picior adorabil, care le dezvăluie legătura incredibilă.

Ne-am uitat la noua lor artă corporală grație povestii lui Bella Instagram, unde a documentat procesul pentru fanii cu o șansă în scaunul tatuaj al artistului LA Daniel Winter. "Tatuaj de potrivire cu @ dani_thorne," ea a scris înainte de procedura.

După ce am trecut acul, am mai aruncat o privire asupra produsului finit - un scenariu de-a lungul picioarelor interioare care citea: "Dacă pierdeți, găsiți gemeni."

Deși surorile nu sunt din punct de vedere tehnic * gemeni reali - Dani este de 24 de ani pentru Bella 19 - frecvența cu care au lovit covorul roșu cu părul și ansamblurile potrivite este suficient pentru a păcăli un privitor neîncrezător în gândirea că odinioară împărtășesc uterul spaţiu.

În alte momente, ele se completează doar cu aspectul celuilalt, așa cum se arăta într-o recentă fotografie Dani postată de cei doi într-o serie de săpunuri roșii și albastre sălbatice, scriind: "Focul și gheața."

În mod evident, cei doi au o legătură fără întrerupere, iar acum ei au tatuajele pentru a dovedi asta!

Prea drăguț, doamnelor!

Ce crezi despre adăugările de picior ale fetelor? Acțiune @FeminineClub.com.

(Fotografii prin Randy Shropshire + Frederick M. Brown / Getty)