Bella Hadid pare nerecunoscută în această coafură Super Curly

Bella Hadid pare nerecunoscută în această coafură Super Curly

Express – Pjesa e pare 10 10 2017 (Iunie 2019).

Anonim

Indiferent dacă este în serviciu sau în afara serviciului, Bella Hadid poate să facă întotdeauna tot ceea ce poartă. Modelul ar putea chiar să-și schimbe coafura cu unul care este direct dintr-un antrenament video din anii '80. Și exact asta a făcut.

Ieri, Hadid, într-un bodierut de culoare neagră și o pereche de cizme de genunchi, a publicat un autocolant, prin buclele negre, strânse, de tip Instagram. Se pare că se află în spatele scenei de fotografiere (semne de avertizare: îmbrăcămintea de pretutindeni și fotografiile de testare alb-negru ale lui Hadid pe peretele din spate). Există o perucă similară cretată în fundalul fotografiei, așa că bănuiți că Hadid ar fi putut sări pe trenul cu perucă pentru acest aspect sexy. "Încă merge," Hadid a fotografiat cu o inimă neagră.

Ne gândim că subtitrarea se referă la cât de greu tânărul model a lucrat în ultima vreme, cu un program ambalat în timpul lunii de modă și pregătindu-se pentru căderea noii sale colecții de inimi Chrome. Buut, cu știrile și drama ale fostului ei film The Weeknd care se deplasează cu Selena Gomez, poate că ar putea fi, de asemenea, o amintire blândă că Bella Hadid, după destrămare, este în continuare feroce și nebun motivați?

Gânduri despre coafura Bellei? Spune-ne @feminineclub!