Bella Thorne are 2 tatuaje noi cu mesaje foarte diferite

Bella Thorne are 2 tatuaje noi cu mesaje foarte diferite

Week 9 (Iulie 2019).

Anonim

În calitate de copil sălbatic rezident la Hollywood, Bella Thorne nu este străină să meargă sub acul pentru cerneală. cu Dani Thorne în septembrie. Acum, steaua celebră în dragoste nu are nici unul, dar două noi tatuaje vorbește despre, ambele cu un mesaj foarte diferit.

Primul, așa cum a revelat la Instagram, a fost o piesă curcubeu purtând trei cuvinte simple (și dulce!): "Te iubesc. "" New lil tat! "A scris 20 de ani. Ea a indicat, de asemenea, că ar putea avea o semnificație extra-specială atunci când ea a spus că a răspuns unui fan pentru a spune că a fost în "scrisul de mana al lui Mod" (rapul AKA Mod Sun, pe care fosta fostă legătură cu fosta stea Disney).

Nu a fost singura completare a colecției ei. Te iubesc fanii, a adăugat ea, "Ghici ce spune tatal meu, este pe șoldul meu.;)"

Nu au trebuit să ghicească mult timp, iar actrița își arăta cea de-a doua piesă prin povestiri despre Instagram. Deși a ținut și un mesaj, a fost puțin mai obraznic decât prima citire, "Bite Me."

Având în vedere că Thorne are cel puțin alte trei tatuaje pe care să le vorbească (în afară de mesajul de înfrățire cu Dani, are și cuvintele" Wild "și" Kitty "pe viței), ceea ce o pune la cel puțin patru tatuaje, și nu o vedem să încetinească în curând.

Tu, Bella!

Ce crezi despre noua cerneală a lui Bella? Trimiteți-ne cu noi @FeminineClub.com.

(Fotografie prin Dimitrios Kambouris / Getty + @ bellathorne)