Beneficiul reamintește unul dintre cele mai populare produse ale lui

Beneficiul reamintește unul dintre cele mai populare produse ale lui

SCP-093 Red Sea Object | Euclid | portal / extradimensional scp (Iulie 2019).

Anonim

Uh oh, avem niște veste pentru entuziaști: Beneficiul tocmai a emis o revocare voluntară pentru unul dintre cele mai populare geluri de frunte.

Gimme Brow este un gel din fibră de sticlă, iar lansarea sa din 2016 a trimis lumea frumuseții într-un premiu de distracție și distracție plăcută de la editori și vloggeri. Cu toate acestea, se pare că luna de miere ar fi terminat. Potrivit unei declarații publicate de Benefit, "Loturile recente ale produsului nu au respectat standardele stricte de calitate. - Yikes.

Dar înainte de a citi prea mult în acest mesaj criptic, fiți siguri; afirmația notează, de asemenea, "Dacă se aplică în modul normal de utilizare pe sprâncene, produsul Gimme Brow nu implică niciun risc. "Cu toate acestea, ar putea duce la iritarea ochilor, dacă o veți vedea în ochi. Cu toate acestea, ei "recomandă să nu mai folosiți produsul."

Cel mai probabil, proooobably nu utilizați gelul de frunte oriunde altceva decât sprâncenele (deși sincer avem ideea de produse multitasking, deci nici o judecată dacă ați fost). Returnați produsul pentru o rambursare completă la distribuitorul dvs. original.

Produsul de frumusețe îți amintește că ești ciudat? Tweet ne @FeminineClub.com!