Cel mai bun machiaj pentru zodia ta Zodia: Leo Edition

Cel mai bun machiaj pentru zodia ta Zodia: Leo Edition

Concurs zodia Pesti (Iulie 2019).

Anonim

Leoa leoaica vine in fierbinti pentru instalarea acestei luni a seriei Zodiac Beauty. Ne îndreptăm atenția de la bronzul neutru al Cancerului spre o frumusețe îndrăzneață și fără compromisuri, care este la fel de colorată ca și șicul. Inspirat de apelul "Look-at-me" al acestui semn, am creat un ochi epic perfect pentru ziua sau noapte. Să oferim, de asemenea, un strigăt deosebit la cel mai nou iubit de frumusețe, Basma Khairy, care vede oaspeți ca și iubitul nostru Leu în această lună. Iată cum puteți recrea aspectul ceresc al lui Leo pentru orice ocazie!

Dragostea noastră Leo se mândrește cu o inimă mare, care conduce pasiunea și creativitatea - două trăsături care îi echilibrează nevoia uneori încăpățânată de a planifica fiecare secundă a fiecărui minut. Cu carisma ei jucăușă și îndrăzneață, ea tinde să fie cea mai confortabilă atunci când este centrul atenției, motiv pentru care acest ochi strălucitor cu ochi strălucitori este punctul focal al stilului ei de inspirație. Asociați această afirmație cu pielea luminoasă și cu o buză nudă curată, pentru o privire care întoarce capetele și vorbește volume.

Prep - Față Flawless + Marcator luminos: Urmați tutorialul nostru de machiaj facial fără cusur pentru a crea o bază pentru restul aspectului dvs. strălucitor. Componenta esențială aici este curtoazia de piele radiantă a unui semnalizator, cum ar fi Plicul cu lumină strălucitoare a luminii Prea îndrăzneț (30 de dolari). Aplicați indicatorul cu ajutorul unei perii ventilatoare, alunecându-vă de-a lungul pomeții superioare (ușor peste ruj) până în temple, pe podul nasului și chiar deasupra arcului cupidonului.

Pasul 1 - Purpuriu ochi Shimmer: Aplicați o umbra purpuriu reflectorizant luminos, cum ar fi Lime Crime Superfoil Wet / Foil Dry Duo Eyeshadow în Cosmic ($ 18). Pentru a face acest aspect într-adevăr pop, puteți adăuga un punct culminant la colțurile interioare ale ochilor și oasele dvs. de frunte. Îmi place să folosesc Urban Decay Cosmetics Paletă goală în Virgin (54 de dolari). Umbra de lumină vă va ajuta să adăugați o dimensiune ochilor pe care nu o puteți crea utilizând o singură culoare.

Pasul 2 - Obrajii strălucitori rozi: Adăugați o strălucire strălucitoare roz la miezurile obrajilor pentru a îmbunătăți strălucirea generală și a atrage atenția asupra ochilor. Am folosit Blush Gelato Vivid Swirl Blush în Guava ($ 26) din cauza finisajului cald.

Pasul 3 - Lipul Nud: Deoarece aveți deja un ochi cu adevărat îndrăzneț și un obraz puțin dramatic, doriți să mergeți neutru cu alegerea buzelor. O obsesie de lungă durată a mea este Buxom Full-On Lip Polish în Sophia ($ 20) pentru acea buză perfectă de nud.

Sfaturi pentru finisare - Mascara Sus: În cele din urmă, adăugați un strat sau două din rimelul dvs. preferat pentru a finaliza acest aspect.

Împărtășiți-vă aspectul cu noi prin etichetarea noastră pe Instagram și pentru mai multă inspirație de frumusețe, urmați-ne pe Pinterest.

Art Direction / Hair + Machiaj / Styling: Misty Spinney
Fotografie: Kurt Andre
Model: Basma Khairy
Designer: Marisa Kumtong

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.