Cele mai bune emisiuni de urmărit dacă pierzi Jocurile Olimpice

Cele mai bune emisiuni de urmărit dacă pierzi Jocurile Olimpice

Children of Glory (2006) (Aprilie 2019).

Anonim

Nimic de aur nu poate rămâne - cu excepția poate unei medalii de aur. Chiar dacă au fost doar câteva zile de la ceremonia de închidere, suntem cu greu lipsiți de doza zilnică de acoperire olimpică. Am încercat să citim olimpiada de momente, să revedem clipurile și chiar să recreăm câteva mișcări olimpice în camerele noastre de zi. (Nu vă recomandăm să încercați ultima pentru dvs.) Dacă, la fel ca noi, vă lipsesc Jocurile Olimpice, avem patru spectacole câștigătoare care vor trebui să umple golul până în anul 2020, când vom putea începe din nou.

Câteva momente cele mai puternice ale Jocurilor Olimpice sunt interviurile unu-la-unu cu sportivii. Dacă vă place să învățați ceea ce a fost necesar pentru a obține un atlet pe scena mondială, urmați dramă a unei echipe de fotbal din orașul Texas și antrenorul său în show-ul Friday Night Lights. Puteți transmite seria de la Amazon și Netflix. (Foto prin NBC)

O parte din motivul pentru care te uiți la Jocurile Olimpice este doar să te relaxezi la atletism, mormăind mereu "OMG, care mi-ar rupe corpul. "Obțineți mai mult de această minune prin bingeing prin episoade vechi de Survivor. Sunt disponibile pe Hulu și Amazon. (Foto prin CBS)

Această satiră BBC a apărut înainte de Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Este o privire clasică asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în spatele scenei evenimentului mondial major, începând cu trei ani în avans. Este împușcat stil mockumentar și este un aspect absolut isteric pe o parte a Jocurilor Olimpice de care nu ne gândim des. Puteți să-l urmăriți de la Amazon. (Fotografie prin BBC)

Timp de mărturisire: Singurul sport olimpic pe care l-am clarificat, este concursul de gimnastică al femeilor. Acest fost filme gratuite urmează patru gimnaste de sex feminin, pe măsură ce fac tot posibilul pentru a deveni cele mai bune din lume. Și poți să pariezi că sunt TONS de dramă. Puteți să îl transmiteți de la Amazon și Hulu. (Photo via Freeform)

Ce îți lipsește cel mai mult la Jocurile Olimpice? Anunță-ne @feminineclub!

(Fotografia recomandată prin Alex Livesey / Getty)