Cel mai bun Starbucks Frap pentru semnul zodiacal

Cel mai bun Starbucks Frap pentru semnul zodiacal

Buried Alive - Escape the Night (Iulie 2019).

Anonim

În timpul acestor zile de câini de vară, nu este nimic mai bun decât o băutură rece rece. Când arunci niște cafea acolo, asta face doar un lucru bun chiar mai bine (dacă nu ești cofeina-averse, asta e!). Există o instituție de cafea care este renumită pentru aceste băuturi de cafea amestecate - vorbim despre Starbucks Frappuccinos, desigur. Cu un meniu care adaugă în mod constant fraze de ediție limitată, cum ar fi noul Double Double Fudge Bar Frap și întregul curcubeu de băuturi secrete, alegerea unui singur este destul de complicată. Suntem aici pentru a vă ajuta! Iată cel mai bun Starbucks Frap, în funcție de horoscopul tău.

Pentru Berbecul fierbinte, nimic nu te va răcni și te va face să alergi mai bine decât un Java Chip Frappuccino. Această aromă clasică a fost preferată de mult timp, la fel ca dumneavoastră.

Calling all Tauruses, Chai Crème Frappuccino este la fel de tenace și de minunat ca și tine. Dulce și cremoasă, Chai Crème înlocuiește în schimb cafeaua unui ceai Chili.

Pentru gemenii noștri, nu există o frap mai bună acolo decât Double Chocolaty Chip Crème Frappuccino. Pentru că aveți suficient personalitate pentru doi, veți avea nevoie de două ori și de doza de ciocolată.

Cupcake Crème Frappuccino și cancerul sensibil sunt un meci făcut în cerul Starbucks. Acesta este un tratament dulce care va menține cancerul refăcut în zilele fierbinți de vară.

Nici un fel de aromă obișnuită nu va face pentru un Leu. Prin urmare, Cotton Candy Crème Frappuccino este comanda dumneavoastră du jour pentru că, la fel ca dumneavoastră, aceasta necesită cu adevărat atenția dumneavoastră. La urma urmei, bomboanele de vată spun mereu un moment bun.

Nu este nimic clar despre tine, Fecioară meticuloasă. Luați ceva simplu și faceți-l atemporal și de aceea Caramel Frappuccino este chiar pe alee.

Libra este viața petrecerii - și s'mores sunt viața fiecărei călătorii de camping. Prin urmare, combinația de ciocolată, cram de graham și marshmallow este perfectă pentru dumneavoastră. Flacăra ta este S'mores Frappuccino.

Scorpionul arde cu pasiunea aprinsă de o mie de soare - bine, asta ar putea fi o exagerare, dar Scorpios face cu siguranță totul 100 la sută. De aceea, Fragmentul de cacao Caramel Frappuccino este potrivit pentru dvs., pentru că dacă doriți să comandați o frap, doriți toate lucrurile în el.

Ciocolata veche simpla nu va face pentru Sagetator natural curios. Veți găsi cea mai mare bucurie în descoperirea unor lucruri noi și testarea limitelor zonei dvs. de confort, motiv pentru care Starbucks "White Chocolate Mocha Frappuccino are numele dvs. peste tot.

Determinată, practică și utilă Capricornul este definiția zahărului și condimentelor și totul frumos. Cinnamon Dolce Frappuccino este un amestec de băutură pe bază de cafea care vă este prezentat.

Varsatorul prietenos nu vrea sa fie legat la un singur lucru, dar daca trebuie sa alegi o aroma, atunci Green Tea Crème Frappuccino este pentru tine.Este dulce și ușor cremă din frisca, dar cu un gust amar puțin din pulpa de meci.

Pestii intuitivi isi petrec mult timp gandindu-se si vorbind despre lucruri. Strawberries & Crème Frappuccino este delicios și proaspăt, dar este, de asemenea, fără cofeină, astfel încât nu vă va ține la pământ noaptea când mintea voastră este în plină desfășurare.

Care dintre frații Starbucks este favoarea ta? Tweet ne @feminineclub!