Blac Chyna tocmai a debutat cea mai magică coafură Unicorn Am văzut vreodată

Blac Chyna tocmai a debutat cea mai magică coafură Unicorn Am văzut vreodată

Danielle Bregoli Musical.ly Roast | Bhad Bhabie (Februarie 2019).

Anonim

Am păcălit peste părul unicorn de ceva vreme (mulțumesc, Lime Crime! era în pericolul de a scăpa, Blac Chyna este aici pentru a dovedi că există încă o mulțime de magie pentru a fi avut atunci când vine vorba de balansare multi-colorate sherbet tresses.

Cei 29 de ani au luat-o la Instagram cu o perucă nouă, care conținea nu mai puțin de cinci nuanțe diferite (galben strălucitor, verde, albastru, violet și roz) de la coafura Kellon Dyrek și sincer? Suntem OBSESSED.

Ce mai e? Mama a doi se potrivea noului ei aspect cu chanelul Chanel Cuba Boy Rainbow Caviar ($ 4, 250 pe eBay). De fapt, peruca a fost creată special pentru utilizarea cu accesoriu!

Dyrek a făcut un interviu pentru Oameni pentru a explica cum a reușit să obțină astfel de rezultate mistice. "A fost o peruca pe care am facut-o pentru a se potrivi cu geanta ei Chanel, care are toate acele culori in ea", a spus el. "Am folosit o tehnică numită topire de culoare cu o anumită culoare a părului și am topit acele culori împreună și cred că s-au adunat frumos", a spus el. Vom spune!

Cu toată dramă recentă din viața lui Chyna, a fost un moment bun să te distrezi puțin de peruca pe care Dyrek spune că a făcut-o cu luni în urmă. "A fost în așteptare pentru momentul potrivit pentru a debuta", explică el. "Stăteam acolo și am hotărât că este ziua potrivită pentru a purta ceva atât de distractiv și vibrant ca atare. Pur și simplu avea sens."

Îți iubim vibrațiile noi de unicorn. Bine, Chyna!

Ce crezi despre noul aspect al lui Chyna? Trimiteți-ne cu noi @FeminineClub.com.

(h / t Cosmopolitan, fotografie prin Jason LaVeris / Getty)