Body Baubles Tendința de bijuterii de nivel următor Ai * să încerci

Body Baubles Tendința de bijuterii de nivel următor Ai * să încerci

My Friend Irma: Psycholo / Newspaper Column / Dictation System (Ianuarie 2019).

Anonim

Uitați de vopsea facială a festivalului - în acest an, este vorba despre bijuterii de față și corp! Observat peste tot de la Lollapalooza până la Osheaga, aspectul a fost, fără îndoială, una dintre cele mai mari tendințe de frumusețe muzicală din acest an și nu putem aștepta să intrăm pe ea!

Dar cine are timp să stea și să pună pietre cu clei și pensete? Nu noi, și, probabil, nu Ashley Graver, Tara Mullally sau Danielle Bernstein, minusurile creative din spatele lui Body Bauble. Toate cele trei sunt femei de afaceri în mișcare (Ashley lucrează la o companie premium de redare de muzică, Danielle conduce blogul de modă WeWoreWhat și Tara are un background în consultanță în management) și, împreună, au găsit soluția perfectă cu linia lor super rad de coajă și -Stiti bijuteriile pentru fata si corpul dvs. (squee!).

Ideea a venit la fete după ce au vizionat un spectacol de piese Givenchy în timpul săptămânii de modă din Paris, când [ei] "și-au dat seama că bijuteriile cu fața au devenit rapid noul trend. "

Aducându-și viața creștină colectivă în modul cel mai bun posibil - în mod de modă, de cursă - cu cristale Swarovski și un adeziv, fetele au creat ceva unic în faptul că linia lor atrage inspirație din culturile din întreaga lume. De fapt, prima colecție a companiei, Desert Roads, a fost un tribut adus "deșerturilor vaste găsite în întreaga lume. "

" Piesele noastre sunt inspirate de culturi și de oameni din întreaga lume ", citește site-ul. "Noi credem în sărbătorirea și explorarea lor într-un mod care îmbrățișează frumusețea lor. "

Sună ca un bun M.O. pentru noi!

Acestea durează două până la trei zile, în funcție de îngrijire (nu sunt creme de protecție solară sau loțiuni, doamnelor!), Și poți purta desenele în timp ce vin sau le tăi și le lipiți în propriile desene. De asemenea, recompensele recomandă stivuirea aspectului: "Dublarea pe două piese este destul de minunată. "

Căutați următoarea lor colecție, cu toate culorile preferate ale echipei tale sportive, lansate în septembrie.

Te rog să te uiți la bijuteriile feței și bijuteriilor? Etichetați-ne în fotografiile dvs. @feminineclub!

(fotografii prin intermediul Bauble Body)