Păpușile bratz sunt cele mai recente inspirație de frumusețe preluând Instagram

Păpușile bratz sunt cele mai recente inspirație de frumusețe preluând Instagram

Papusa Bratz - Fotografii autoportret | Noriel (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ai avea o păpușă Bratz care creștea, ai fost destul de mult simbolul cool pe majoritatea locurilor de joacă. Erau la fel ca varianta edgy a lui Barbie, agresandu-i pe multi parinti care simteau ca purtau prea mult machiaj si ca hainele lor erau mult prea risque. În zilele noastre, oamenii recreau machiajul păpușilor Bratz pe Twitter, și suntem uimiți de felul în care sunt situate spoturile pe lângă fotografiile apropiate.

Atunci când au lovit pentru prima oară rafturile de jucării în 2001, păpușile Bratz au fost antiteza barbiei drepte cu Barbie, care a corneat anterior piața de jucării de sex feminin.

De ce nu ar vrea iubitorii de frumusete sa-si incerce mana la glam-ul inspirat de Bratz? Exact.

Guru-ul de machiaj adolescent Natalie Martinez, AKA @ ahoynatalie, a crescut cu păpușile sălbatice și a fost inspirat de dragostea ei, așa că a încercat-o singură. "Când eram mai tânără, am vrut mereu să fiu o păpușă Bratz - le-am avut pe toate și pe filme", ​​a spus ea Yahoo Lifestyle. "Întotdeauna am crezut că Bratz era mai rece decât Barbie în ceea ce privește moda și machiajul; au avut o sinceră "pasiune pentru modă" și multe fete se inspiră astăzi de ei."

Martinez a lansat o tendință de liner lichid impecabil și sprâncenele puternice, iar oamenii își fac propriile încercări la nivel de Bratz la glam pe Twitter. Verificați rezultatele incredibile de mai jos.

Iti place aceste papusi Bratz din viata reala? Trimiteți-ne comentariile dvs. menționând@ 111.