Străluciți tatuaje obosite cu acest balsam multifuncțional

Străluciți tatuaje obosite cu acest balsam multifuncțional

CE ÎNSEAMNĂ SĂ VĂ STRĂLUCIȚI LUMINA (Februarie 2019).

Anonim

Când obțineți un tatuaj, îngrijirea zilnică este crucială - minimalist pentru a lăsa să se estompeze, nu? Chiar și cronometrele știu că culorile originale vibrante pe care le-ați iubit atât de mult când ați așezat în scaunul artistului pot pierde cu ușurință strălucirea dacă nu aveți o întreținere corespunzătoare, astfel încât dozele zilnice de umiditate de protecție sunt esențiale. Veste bună: Un produs nou, din toate locurile, The Body Shop, vă poate ajuta să vă păstrați tatts look luminos și dreapta.

Balsam multi-scop (10 dolari) salvator amazonian, care a lansat luna trecută, este un balon accesibil, tot ceea ce face minuni aproape oriunde îl aplicați. Slather salvează cele nouă ingrediente pe cuticulele uscate, pe buzele căptușite sau pe tocuri crăpate, lovi cu piciorul înapoi și lasă uleiurile și cerurile hrănite să înmoaie și să netezească zonele aspre.

De asemenea, poate reîmprospăta petele plictisitoare care au nevoie de strălucire - ca un tatuaj. Multi-tasker este supraîncărcat cu uleiuri și ceară din pădurile tropicale din Amazon, pentru a menține pielea obosită, arătând sănătoasă și radiantă. "Uleiul organic andiroba este bogat în acizi grași, renumit pentru beneficiile sale antiinflamatoare și utilizat în mod tradițional pentru a calma și proteja pielea", spune Gabriel Tresmontant, director de linii de baie și corp la The Body Shop. "Uleiul de babassu organic din comerțul comunitar este recunoscut pe scară largă pentru beneficiile sale nutritive și de protecție și a fost utilizat în mod tradițional pentru îngrijirea pielii uscate și mâncărime."

Pentru a obține cele mai bune rezultate din cerneală, aplicați zilnic pentru a păstra nuanțele și pentru a lupta împotriva decolorării viitoare - dar nu uitați de satisfacția instantanee. "Uleiurile schimbă modul în care pielea reflectă lumina, care ajută la îmbunătățirea aspectului tatuajelor prin adăugarea strălucirii pe piele", ne spune Tresmontant.

Luați în considerare această salvă de economisire a pielii o vitamină zilnică pentru arta corpului dumneavoastră: O atingere de luciu vă va evidenția tatuajul în timp ce hrana necesară va păstra aspectul perfect pentru totdeauna.

Vrei mai multe actualizări de frumusețe? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.