Brooklyn Beckham's Body Controversă pozitivă pentru Chloe Grace Moretz va topi inima ta

Brooklyn Beckham's Body Controversă pozitivă pentru Chloe Grace Moretz va topi inima ta

Brooklyn Beckham Transformation Then And Now (Haircut & Hairstyle & Body & Tattoos & Teeth) (Martie 2019).

Anonim

Chloe Grace Moretz și prietenul Brooklyn Beckham ne-au făcut destul de mult să ne lăsăm lăudați cu romantismul lor plin de zahăr, impreuna in luna mai - de la debutul lor de a-induce rochie rosie la sugari lor dulce LDR mesaje de dragoste social media, acest cuplu este doar prea tare.

Interviul ei recent cu Elle. com, cu toate acestea, în care ea dezvăluie sfatul de topire a inimii pe care beul ei o acordă în privința imaginii corpului, poate lua tortul.

Chloe spune că ea nu are nevoie de un om pentru a-și valida valoarea de sine, dar spune că sprijinul acordat de Brooklyn atunci când se simte mai puțin decât perfectă este de neprețuit. "Când mă simt rău despre mine, e ca și cum," Stop. Uită-te la ceea ce spui în interviuri. Uită-te la ce ai de gând. Ascultă propriile cuvinte, pentru că ești la fel de frumos cum spui că ești! Toate femeile tinere sunt mai frumoase decât cred, știți. Și îmi plac mai mult în transpirații decât atunci când ești pe covorul roșu. „

WOW. Suntem siguri că are doar 17 ani? Acestea sunt câteva cuvinte înțelepte pentru un astfel de tânăr. Posh și David au făcut o treabă cu asta, cu siguranță!

Judecând după această fotografie, pe care Chloe a scris-o drăguț, "Hey @brooklynbeckham, îmi place cum te uiți la mine, asta e tot", credem că e sigur să spun că înseamnă orice cuvânt.

Chloe mai spune că și-a făcut o oarecare auto-reflecție proprie pentru a depăși acele zile rele. "Când aveam 16 ani, am vrut o slujbă. Vroiam să-mi îndepărtez tamponul de grăsime sub bărbie. Am vrut o reducere a fundului sau orice altceva. Și mama a spus: "Absolut nu, nu vi se permite să faceți o intervenție chirurgicală plastică. "Și din cauza asta am găsit o mulțime de putere prin nesiguranța mea. Sunt ceea ce mă face să fiu cine sunt acum. "Aici, aici, Chloe! Ia-o de la BF - ești un prunc.

Crezi că Brooklyn e cel mai drăguț iubit vreodată? Spune-ne peste @feminineclub!

(h / t Cosmopolitan, fotografii prin Alberto E. Rodriguez / Getty)