Cablurile bungee sunt panglicile noi, în conformitate cu stilistul lui Rihanna

Cablurile bungee sunt panglicile noi, în conformitate cu stilistul lui Rihanna

Calling All Cars: A Child Shall Lead Them / Weather Clear Track Fast / Day Stakeout (Iulie 2019).

Anonim

Rihanna este un far de frumusețe. Nu numai că ea a ucis lansarea noii sale colecții de frumusețe, Fenty Beauty, dar ne-a dat un nou succes în ceea ce privește ascensiunea pentru spectacolul ei NYFW Fenty, așa cum a fost numit de Yusef Williams. În loc să legăm părul de modele cu panglici sau legături de păr, le-am văzut părul ținut în loc pentru spectacol cu ​​… funii de bungee?

"Am făcut atât de mult cu Puma până acum și am vrut doar să intrăm în acele zone pe care nu le-am atins, chiar dacă la început nu avea sens", a explicat Rihanna lui E!." Vroiam sa facem sa le simtim, ca motocrosul, surful sau chiar corzile bungee de la alpinism sau chiar navigare. Nu prea au sens atunci când o spui cu voce tare sau chiar am pus-o pe hârtie, dar trebuie să găsim modalități de a le folosi ca sursă de inspirație."

Inspirație, într-adevăr: Chiar și Kaia Gerber se balansează la momentul în care a trecut Williams! E! a rupt metoda guru-ului de păr, care a văzut cămăși de bumbac intersectate prin încuietoarea doamnelor, după ce au fost așezate în două părți (unul peste altul), apoi s-au răsucit în ponii și apoi au legat cu corzile. Aspectul rezultat a fost unul sportiv, dar totuși la modă, care întruchipează, practic, întreaga colecție a lui Rihanna.

El nu va lua tot creditul, cu toate acestea, spunând priza că designer ea însăși este întotdeauna implicat. "Chiar înainte de azi, am vorbit despre păr și machiaj de luni de zile", a spus el de Rihanna. "Muncim împreună."

Ce crezi despre ideea lui Williams? Spune-ne @FeminineClub.com!