Celebritate Hairstylist Jen Atkin ne-a spus secretul la semnătura ei Bendy Waves

Celebritate Hairstylist Jen Atkin ne-a spus secretul la semnătura ei Bendy Waves

Imolacy Bridal Collection 2018 (Februarie 2019).

Anonim

Căptușirea, care nu este la fel de ușoară ca și cum arata. Crearea buclelor de coil poate distruge atmosfera obișnuită, în timp ce firele prea drepte se prăbușesc. Este vorba doar despre găsirea unui echilibru între căutarea și lustruirea, care se încadrează undeva între "Am încercat" și "Nu am încercat deloc."

Coafura de celebritati si fondator al OUAI Haircare Jen Atkin si-a facut o semnatura semnata de Bendy-waved pe toata lumea de la Khloe Kardashian la Marianna Hewitt si descompune procesul pas cu pas pentru a putea sa il recreezi fara probleme. Oh, și FYI - nu este un fier curling în vedere, surprinzător.

Pasul 1: Pregătiți și primiți. Pregătește-ți încuietorile pentru acest stil cu un spray cu val de apă pe bază de sare înainte de a sufla cu degetele. Acest lucru va da hranei dvs. o atingere de pietre și țineți. "Îmi place, de asemenea, să folosesc OUAI Memory Mist înainte de a călca, pentru că vă asigură că părul ține stilul și se dublează ca agent de protecție termică", afirmă Atkin.

Pasul 2: Flatironul "S." În loc să spargeți o baghetă curling sau un fier pentru a adăuga valuri, ardeți-vă îndreptarea. "Intrați cu un flatiron și creați un s-model pe părți mari de păr, lăsând capetele drepte", spune ea. Lăsând o bucată de păr de doi până la trei inci la capete este cheia pentru acel aspect dezordonat, dezordonat. Spritz pe un spray texturizat pentru oomph suplimentar și neteziți-vă capetele cu un pic de cremă de styling.

Pasul 3: Polonează partea frontală. Atkin recomandă adăugarea în mai multe curbe părților din față ale părului dvs. din ambele părți ale părții dvs. pentru a finaliza aspectul. Aruncați într-un accesoriu de păr ca un știft minimalist sau bandă de brodat pentru a adăuga stilul și mai mult. Gata si gata!

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe par.