Channing Tatum + Step Up Jenna Dewan-Tatum este reîncărcată

Channing Tatum + Step Up Jenna Dewan-Tatum este reîncărcată

Step Up (2006 Movie) Official Clip - "Parking Lot Dance" - Channing Tatum, Jenna Dewan Tatum (Martie 2019).

Anonim

Îți amintești că vizionați Step Up înapoi în zi, nu? A fost prima noastră introducere la Channing Tatum și introducerea lui Chan la acum-soția Jenna Dewan Tatum. Cu trei sechele care au venit și au plecat, nimic nu bate originalul și agitatorul. Cu dragostea lui Chan și a lui Jenna, care a stat testul timpului, pare doar că acum tânărul de putere își aducă filmul lor de dragoste pe micul ecran.

De când a fost lansat pentru prima dată în urmă cu 10 ani, Step Up se datora unei revigorări de un fel, nu? Ei bine, norocos pentru noi, ei nu au decis doar să meargă și să facă un alt film. În schimb, Chan și Jenna s-au angajat să producă următoarea încarnare pentru YouTubeRed, postul de televiziune digital YouTube.

Filmat pentru lansare în 2017, spectacolul va fi o dramă plină de muzică. În timp ce nu știm detalii despre cast sau ploturi, suntem cu adevărat înrădăcinate pentru Channing și Jenna pentru a face cel puțin camee pe spectacol, deși mai degrabă ar fi mai degrabă să vedem pe Tyler și Nora în acțiune din nou ca stele. Următorul moment arată că va fi foarte ocupat pentru tânărul de putere, pe măsură ce Channing lansează show-ul său de la Vegas, iar Jenna continuă să se roage pe Supergirl.

Veți urmări Step Up atunci când va apărea în 1917? Spune-ne @feminineclub!