Verifica Reacțiile Celebrităților la Jesse Williams Epic BET Speech

Verifica Reacțiile Celebrităților la Jesse Williams Epic BET Speech

Suicide: Be Here Tomorrow. (Martie 2019).

Anonim

Premiile BET din acest an au fost pline de momente uimitoare, de la spectacolul surprinzător al lui Beyoncé la numeroasele triburi ale lui Prince. Dar dimineața după aceea, există într-adevăr un singur lucru despre care vorbesc toți. Cand Jesse Williams a fost pe scena pentru a accepta Premiul Umanitar Gray's Anatomy, Jesse Williams, nimeni nu se astepta la profunzimea a ceea ce urma sa se intample. Realizând o declarație care abordează problemele rasiale, Jesse a făcut ceea ce se numește unul dintre cele mai memorabile discursuri ale istoriei premiului și puteți să credeți cu siguranță că odată ce ați văzut (mai jos) și când ați verificat modul în care celebrele au răspuns cu laudă (și controversă mică).

"Acum - acest premiu, nu este pentru mine. Acest lucru este pentru organizatorii reali din întreaga țară, activiștii, avocații pentru drepturile civile, părinții care se luptă, familiile, profesorii, studenții care realizează că un sistem construit pentru a ne diviza și să ne sărăci și să ne distrugă nu poate rezista dacă facem. În regulă? Este un fel de matematică de bază ", a început Jesse, înainte de a vorbi despre luptele rasiale, problemele descurajante cu care se confruntă femeile negre (" putem și ne va face mai bine pentru voi ") și recentele victime ale violenței anti-negru: Tamir Rice, Rekia Boyd, Eric Garner, Sandra Bland și Dorian Hunt (nume pe care trebuie să le recunoaștem cu toții). Puteți verifica discursul de mai jos (și cu siguranță trebuie să vedeți dacă vedeți pentru prima dată sau pentru a 10-a).

Evident, la fel de mutat ca și noi acasă, celebritățile au ieșit rapid și greu să-l laude pe Jesse Williams și cuvintele sale puternice.

Deși a existat și o mică controversă cauzată de Justin Timberlake, care nu a răspuns prea bine la un tweeter care l-a chemat în privința credinței rasiale și culturale.

Justin, la rândul său, a făcut celebrul-backpedal.

Verifică discursul lui Jesse de mai jos și ridică-te cu mulțimea să-i dea o ovație în picioare. "Doar pentru că suntem magici nu înseamnă că nu suntem reali. "* Frisoane *

Ce credeți despre discursul lui Jesse Williams BET? Tweet ne @feminineclub!