Check out Aceste Sfaturi de noapte DIY Spa pentru Noapte de fete Ultimate În

Check out Aceste Sfaturi de noapte DIY Spa pentru Noapte de fete Ultimate În

1049-2 From the Original Universe to Our World:True Love Never Changes, Multi-subtitles (Iulie 2019).

Anonim

True Fact: Nopțile regulate ale fetelor sunt cruciale pentru sănătate și fericire. Nu există nici o modalitate mai bună de a vă relaxa decât o noapte de îngrijire de sine care implică rom-coms, gustări delicioase, tratamente spa DIY și prieteni.

Data viitoare când tu și prietenii tăi se întâlnești, petrece noaptea răsfățându-ți singuri! Ne-am alaturat echipei Talenti pentru a va arata cum sa faceti cu usurinta o noapte excelenta si indulgenta la spa. Sunteți gata să vă relaxați? Citește mai departe!

Deck un coș de bar cu rosé, prosoape pufoase, castraveți feliate, și alte necesități spa noaptea. Ne-am îmbrăcat coșul cu un pachet de flori de mătase și ramuri faux. Asigurați-vă că, de asemenea, împrăștiați perne în jurul salonului dvs. pentru confort maxim.

Asigurați-vă că includeți gustări delicioase pe coșul dvs. Aproape mereu optează pentru opțiunile complete de hrană pentru produse lactate, cu gluten complet (ar trebui să mănânc mai bine, știu), dar Talenti sorbettos sunt atât de gustoase și aromate, nu-mi lipsesc produsele lactate când le mănânc. De asemenea, unii dintre prietenii mei sunt intoleranți la lactoză, astfel încât nopțile fetelor noastre sunt ocazia perfectă de a merge fără lapte.

Pentru seara asta am mers cu Sorbetul de zmeură romană, untul de arahide Fudge Sorbetto și Chocolate Sorbetto. Mm mm!

Ciocolata de ciocolata Sorbetto

Nu sunt aceste ciocolata sorbetto sundae cups drăguț? Sunt foarte ușor și, chiar mai bine, sunt 100% comestibile!

Materiale și unelte:

 • Căptușeală siliconică
 • bomboane se topește în diferite culori
 • o pensulă sterilă

Se topește bomboanele se topește în boluri diferite în cuptorul cu microunde. Vopsea bomboanele pe interiorul căptușelii din silicon. Jucați cu destinații de plasare diferite - sunteți artistul! Lăsați primul strat să se răcească în frigider. Cand bomboana este greu, picteaza pe un alt strat de bomboane. Se lasă să se răcească în frigider. Când bomboanele sunt complet întărite, scoateți-le din matrițe. Ta-da! Cesti de sundae comestibile!

Atât de multe cești… atât de multe potențiale.

Aranjați boluri pline de adaosuri delicioase de sorbet, cum ar fi fructe de padure, fructe cu coajă lemnoasă și bomboane.

Voi lua o lingură de ciocolată, o lingură de fudge de unt de arahide, niște fructe de pădure și un bomboane de top!

Scrub pentru scorțișoare de zmeură

Fiecare noapte de spa are nevoie de o exfoliere adecvată. Acest scrub de zahăr are nevoie de câteva minute și face pielea să se simtă atât de bine! Am fost inspirați de sorbetul de zmeură romanească Talenti când făceam acest scrub.

Materiale:

 • 1 cană ulei de nucă de cocos
 • 1 cană zahăr din trestie
 • 1-2 picături colorant alimentar roșu
 • 10-15 picături uleiuri esențiale

Se amestecă toate ingredientele. Dragostea noastră pentru Zmeura Romană este destul de evidentă, având în vedere modul în care am terminat atât de repede panda. Am crezut că este potrivit să amestecați și să păstrați acest scrub de zmeură în aceeași halbă care a inspirat rețeta.

Timp de exfoliere!

Aranjați săruri de baie, bombe de baie, bononi de bon, și baruri de loțiune în borcane de bomboane pentru o încântare suplimentară.:

DIY baruri de loțiune cu parfumuri de ciocolată

În cazul în care nu știați ce este o bară de loțiune, este literalmente o bară de loțiune solidificată pe care o frecați pe piele - cum ar fi chapstick, dar pentru corpul tău! Aceste bare au fost inspirate de Sorbetul de ciocolată Talenti. Miroși ca ciocolata, deci, practic, îți freci un ciocolată pe piele… nu-i așa?

Dar, cu toată seriozitatea, nu am fost unul pentru produsele de îngrijire a pielii de casă până când nu am făcut aceste baruri. După doar câteva zile de utilizare a acestora, pielea mea se simte atât de moale și netedă. Încercați-le. Nu veți regreta.

Materiale și unelte:

½ ceasca de unt de cocos

 • ¾ ceasca de ulei de cocos
 • ¼ cana unt de shea
 • ¾
 • cupă de ceară de albine
 • 20 picături de uleiuri esențiale (am folosit un amestec de portocală și lămâie)
 • Pe o masă de gătit, topiți împreună toate ingredientele. Se toarnă amestecul topit în matrițele de silicon și se îngroașă.

După ce barele sunt grele, scoate-le din matrițe. Totul este mai bun cu ciocolata, nu crezi?

Răsfățați-mă!

Ce DIYs veți include pentru nopțile dvs. de spa în interior? Distribuiți fotografiile pe Instagram folosind #britstagram.

Producția și stilul DIY: Irene Lee

Fotografia: Chris Andre

Această postare este o colaborare cu

Talenti. Acest post a fost plătit de Talenti

Irene Lee

Irene iubește toate lucrurile DIY, mai ales dacă proiectul implică confetti. Se străduiește să facă lucruri frumoase pe care oricine le poate bucura. Dacă nu este scufundată în crafting, probabil că se chicotește peste un corgi insta-faimos sau se bate în jurul Disneyland-ului.

Subiecte: DIY, DIY Beauty, Beauty