Check out Top 5 Magazine de decorațiuni interioare Drew Barrymore nu poate trăi fără

Check out Top 5 Magazine de decorațiuni interioare Drew Barrymore nu poate trăi fără

GTA 4 Beta Version and Removed Content - Hot Topic #13 (Martie 2019).

Anonim

De la începutul anilor '90, nu a fost nici o îndoială că fatăle nostru, Drew, a avut o boho-babe privită la o știință. De la plaja ei de plajă * perf * până la tendința ei de a juca cu modele, Drew Barrymore este, fără îndoială, o icoană a stilului excentric. De aceea am fost mai mult decât încântați să găsim felul de mâncare, de la șefa actriță / fată, în cazul în care exact ea este magazin pentru toate bunurile de origine. Cu toate acestea, mai bine, ce decoruri de acasă nu poate să trăiască fără ea. Deci, dacă cumpărăm în New York sau căutăm să ne păstrăm în LA, avem primele cinci magazine pe care Drew Barrymore le are absolut obsedat.

1. Serena & Lily: Mame, ia notă! Această mamă ocupată de doi nu face nici un compromis atunci când vine vorba de stilul peste funcția. Drew iubește coșurile "La Jolla" de la Serena & Lily ($ 78 - $ 168) pentru o modalitate elegantă de a stoca jucăriile copiilor ei. În plus, tonurile cool albastre și turcoaz din colecția de vară Serena & Lily sunt perfecte pentru a vă oferi acele vibrații plajă.

2. Rose Bowl Flea Market: Chiar și stelele le place să devină gustoase! Dacă vă considerați un păpușar înfocat în chilipiruri, veți dori să vă plimbați prin piața Flea Rose Bowl (în fiecare a doua duminică a lunii) și să găsiți piesa de accent pe care o aștepta casa ta. Oferind peste 2 500 de furnizori, această piață în aer liber are totul, de la bunuri de casă până la vintage. Creative celeb a luat o abordare DIY la o pene superba pe care a gasit-o pe piata si a aratat piesa in casa ei ca o instalatie moderna.

3. ABC Carpet & Home: Nu numai că este boem-ul din cap pentru tobe pentru covoarele și mobilierul de lăcomie al lui ABC Carpet & Home, dar ea are de asemenea totul despre acele înțelegeri ucigașe. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a vă obișnuiți și vă punem pe pereți cu niște tapiserii destul de frumoase sau doriți să cumpărați niște piese de mobilier unic (cum ar fi canapeaua croșetată Drew prinsă de la magazin), asigurați-vă că verificați ABC Carpet & Home ori de câte ori vă aflați în Bronx, sau doar online.

4. Galeria lui Pat McGann: Cine poate rezista aspectului textilului complicat? Drew sigur că nu poate. Actrita-transformata-antreprenor nu iese niciodata de la galeria lui Pat McGann fara o geanta de cumparaturi in mana. Dacă sunteți în căutarea de a oferi apartamentului tău care călătorește cu vibrante țigănești sau pur și simplu căutați să adăugați câteva atingeri tipărite în spațiul dvs. minimalist, galeria Pat McGann din LA este un mare avantaj atunci când vine vorba de cumpărături pentru distracție, importat textile și mobilier. Gândiți-vă la aceasta, deoarece piața mondială Cost Plus se întâlnește cu Outfitters Urban - cu excepția fiecărei piese care este o veche antică.

5. Farrow & Ball: Credeți sau nu, aspectul pereților dvs. joacă un rol cheie atunci când vine vorba de proiectarea casei dumneavoastră. La fel ca oricare alt băiat bun, Drew a fost deosebit de special în privința colorării zidurilor. Actrița jură pe Farrow & Ball atât pentru pigmenții lor eleganți, cât și pentru faptul că culorile sunt vândute în vase mici, ceea ce face ușor experimentarea cu vopsea.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de decor acasă!

(h / t Elle, caracteristică fotografie prin Getty)

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.