Chipotle ar putea să vă ofere Burrito… de Drone

Chipotle ar putea să vă ofere Burrito… de Drone

VLOGUMENTARY (Mai 2019).

Anonim

Există ceva atât de satisfăcător pentru a comanda mâncare și a sta pe canapea în timp ce este făcută și adusă la ușă. Dar viitorul este acum, oameni buni, iar in aceasta luna Alfabetul Proiectul Wing testeaza livrarea Chipotle - de catre drone! Experimentul se desfășoară la Virginia Tech din Blacksburg, Virginia și în conformitate cu Bloomberg este "cel mai amplu test încă în SUA. "

O parte din test este doar pentru a vedea cât de precise sunt sistemele de navigație ale dronilor. Dronii vor fi fără pilot, dar vor fi oameni în picioare în cazul în care ceva nu merge bine. Proiectul Wing dorește, de asemenea, să evalueze dacă este chiar o idee bună de a livra alimente prin dronă - de exemplu, ambalajele vor proteja mâncarea și o vor menține caldă? Nimeni nu dorește un burrito rece, chiar dacă este livrat în serios cel mai tare mod.

Un aspect pe care proiectul Wing nu il testeaza (dar care va trebui luat in considerare daca proiectele drone ca acesta sunt pentru a avansa) este cat de bine dronele se pot evita reciproc - si oamenii! - într-un sistem de trafic aerian scăzut. Dacă o putem face cu avioanele, ar trebui să o putem face cu dronși, dar dacă livrările de drononi vor deveni la fel de omniprezente, cum speră companii precum Amazon și Wal-Mart, vor exista mult mai multe cadrane decât avioanele de pe cer.

Doriți să obțineți retragerea dvs. de către drone? Spune-ne ce crezi @feminineclub!

(h / t Bloomberg, fotografii prin Steve Dykes / Getty și Alphabet)