Chris Evans și-a făcut relația cu rochia de cocos roșie cu acest debut adorabil de cuplu

Chris Evans și-a făcut relația cu rochia de cocos roșie cu acest debut adorabil de cuplu

Our Miss Brooks: Indian Burial Ground / Teachers Convention / Thanksgiving Turkey (Martie 2019).

Anonim

La începutul acestei luni, Chris Evans ne-a furat inima cu spectacolul de la tributul de 58 de ani de la nașterea lui Prince. de nunta propunere aide extraordinaire) este la el din nou, doar de data aceasta, el a avut un ajutor extra-speciale, sub forma unui prieten de sex feminin - de fapt, face ca prietena actriță / SNL alum Jenny Slate.

Actorul în vârstă de 35 de ani și noua sa iubire au făcut debutul de covor roșu la premiera noului său film animat, Viața secretă a animalelor de companie, iar PDA-ul lor era aproape prea dulce: Doar încercați să nu vă topiți de această frumusețe din feed-ul oficial al filmului Snapchat!

În urma premierii NYC, Chris a luat-o la Instagram pentru a-și cânta laudele lui GF și a arătat cu mândrie stilul său de sprijin Brooklyn Beckham, oferindu-ne toate obiectivele #relationhip.

Cuplul sa întâlnit prima dată pe setul de Gifted în octombrie anul trecut și a început să se întâlnească în luna mai următoare. "Nu știam la ce să mă aștept când l-am întâlnit pe Chris", a spus Jenny pe Anna Faris pe podcast-ul ei, Unqualified. "Am fost un pic speriat … dar în prima noapte în care am stat afară, eram de genul:" Wow, aș putea să stau împreună cu Chris pentru, de exemplu, 90 de ore. ""

De atunci, duoul a fost văzut făcând doar acest lucru, lovind orașul cu alte cupluri celebre (inclusiv Anna Faris și partenerul său de lupte, Chris Pratt). Excursia de weekend a fost o piatră de hotar pentru ei, totuși, deoarece a marcat prima lor excursie publică oficială.

O să mergem mai departe și să spunem că l-au bătut.

Felicitări, voi doi nebunii nebuni!

Ești încântat să vezi această nouă pereche de mers pe jos primul lor covor roșu? Tweet ne @feminineclub.

(h / t E!, Fotografii prin Jamie McCarthy și Mike Coppola / Getty)