Chrissy Teigen aplică pudră de păr pentru părul ei pentru un motiv de geniu

Chrissy Teigen aplică pudră de păr pentru părul ei pentru un motiv de geniu

How To Make Perfect Scrambled Eggs - 3 ways | Jamie Oliver (Februarie 2019).

Anonim

Ca model, Chrissy Teigen a adunat câteva hack-uri de frumusețe epice de-a lungul anilor. Dar colaboratorul Becca Cosmetics tocmai a împărtășit un sfat bizar de machiaj pe care chiar și echipa ei de glam nu a auzit-o niciodată.

Teigen, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit un mod neașteptat de care se simte "pus împreună", chiar și în zilele în care se hrănește pe ușă, fără timp pentru o privire plină de glamour. Din moment ce sprâncenele au fost o tendință majoră în ultimii ani, gazda Lupta Sync Battle păstrează câteva produse de sprâncene în arsenalul ei, dar este modul în care folosește pulberea care a șocat chiar și colorantul ei.

Când încerca să iasă din grabă, Teigen ia spus Rafinăria 29 că ea se concentrează pe "o sprânceană, o genă și o buză", înainte de a-și umple parul cu pulpa de frunză de încredere. "Am fire de păr foarte ușoare, așa că mă uit așezat dacă fac acele lucruri", spune mama lui Luna, unul cu soțul John Legend. "Da, trebuie să îți completezi parul cu fruntea voastră, este crucial. Fac asta în fiecare zi."

Colorantul vechi al lui Teigen, Tracey Cunningham, nici măcar nu a auzit de hack, dar spune Refinery 29," Este nou pentru mine și am auzit totul. Îmi plac Chrissy. Ea este atât de inovatoare și sus pentru orice, o pot vedea făcând asta și trăgând-o perfect!"

Cunningham recomandă folosirea unei pulberi de frunze într-o umbră mai ușoară decât părul cu o perie mică. "Aplicați-o în parte și în temple și amestecați-o", spune ea. Un bonus suplimentar? De asemenea, ar putea ajuta la absorbția uleiurilor, acționând ca un fel de șampon uscat. Win-win!

Consultați mai jos videoclipul din interviul complet al lui Teigen.

Ce crezi despre vârful de praf al sprâncenelor lui Chrissy? Lăsați-ne să știm peste @FeminineClub.com.