Chrissy Teigen este toate dintre noi cu perioada de piele

Chrissy Teigen este toate dintre noi cu perioada de piele

How To Make Perfect Scrambled Eggs - 3 ways | Jamie Oliver (Februarie 2019).

Anonim

Nimic nu este mai iritant decât o nouă recoltă de cosuri care se înmulțesc în jurul perioadei în fiecare lună. Poate interfera cu pozele de nunta, cu noaptea de azi, sau chiar cu aspectul machiajului dvs., fără machiaj. Indiferent de câți pași este regimul tău de îngrijire a pielii, niciun produs nu se potrivește cu hormonii. Chrissy Teigen tocmai ne-a dat o încurajare în acel departament, însă, cu un film "dezvăluitor" despre Snapchat.

Modelul a postat un video de auto-make-up pe platforma socială (și apoi a postat-o ​​pe Twitter), arătându-i pielea de furie. "Ca și ceilalți, Teigen nu a fost încântat să se lupte cu pete hormonale luni. Cu siguranta simtim durerea ei, dar este frumos sa stii ca nu suntem singuri in trezirea la breakouts in timpul perioadei noastre.

Întrucât menstruația provoacă o creștere a producției de sebum, dacă aveți deja un ten predispus la umezeală, sunteți în pericol de a vă sparge. "Pentru unele femei este înainte de perioada lor, pentru unii este în timpul și pentru alții este după perioada lor, dar este consecventă pentru fiecare femeie", spune dermatologul NYC, Neal Schultz. Pentru a vă trata întreruperea lunară, păstrați rutina regulată. În plus față de curățarea consecventă și tonifierea în fiecare zi, trebuie să eliminați, de asemenea, acumularea de celule de piele moarte pe fața dumneavoastră. Exfoliarea zilnică glicolică la domiciliu și cojile profesionale lunare profesionale ajută la scăderea acestor erupții hormonale lunare (astfel încât timpul să se coajă lunar cu câteva zile înainte de decolarea preconizată), "Schultz, fondatorul DermTV. com și BeautyRX. com, sfătuiește.

Nu este prima dată când Teigen a fost sinceră cu privire la corpul ei. Ea și-a arătat vergeturile, a împărtășit detaliile corpului ei de schimbare a sarcinii și a umbrit cu mândrie un pic din alăptarea ei. S-ar putea să știm că celebritățile sunt doar muritori, dar uneori accesul lor la tratamentele de frumusețe și capacitatea lor de a arăta locuri care arată perfect ne face să ne întrebăm. Mulțumesc, Chrissy, pentru că a păstrat-o reală.

Te-ai simțit că videoclipul lui Chrissy Teigen a fost super-relativ? Spuneți-vă cum vă descurcați aceste lunar breakouts @FeminineClub.com!

(h / t Rafinărie29, fotografii prin Dave Kotinsky / Getty)