Ar putea fiecare zi să fie ocazional vineri în curând?

Ar putea fiecare zi să fie ocazional vineri în curând?

Jonas qui aura 25 ans en l'an 2000 (1976), by Alain Tanner (Aprilie 2019).

Anonim

Nu este un secret că, atunci când vine vorba de a decide ce să poarte la locul de muncă, dulapurile de lucru ale mileniului arată puțin diferit generația părinților. Mulți dintre noi lucrăm în industrii creative sau tehnologice, în care blugi și tricouri (sau chiar antrenamente) sunt normele, SAU lucrăm de la domiciliu, în cazul în care PJs sunt îmbrăcăminte total acceptabilă. Cel mai impresionant? Millennialii și-au dat seama cum să poarte hainele cele mai scandaloase la birou. Și nu este doar scena de pornire - un nou studiu realizat de firma OfficeTeam arată că codurile de îmbrăcăminte la locul de muncă din toate industriile toate devin din ce în ce mai obișnuite în fiecare an.

În studiu, cercetătorii au chestionat 300 de manageri de conducere și 350 de lucrători americani. Ei au descoperit că jumătate dintre toți managerii chestionați au spus că angajații lor se îmbracă mai atent decât au făcut acum cinci ani, în timp ce o treime dintre muncitori au spus că preferă afacerea casual, iar o treime spune că preferă casual sau nici un cod de îmbrăcăminte. Aceasta este o tendință destul de clară către un stil elegant.

Un alt studiu efectuat în luna aprilie de către furnizorul de servicii de lucru Regus a constatat că, dintre cei 40 000 de respondenți din 100 de țări, 74% au spus că un costum și un costum de îmbrăcăminte este un lucru din trecut și cred că este prea formal pentru culturii profesionale. Iar 70 la sută dintre cei chestionați au spus că blugii sunt în totalitate în regulă într-un mediu de lucru, dar doar 51 la sută spun că este bine să le împerechezi cu un tricou. Atât de inteligentă - dar nu de neglijentă - pare să fie un du-te.

Dar ce înseamnă această trecere spre îmbrăcăminte casual pentru căile noastre de lucru? Un studiu sugerează că este posibil să nu fie cea mai bună mișcare. Înapoi în 2015, cercetătorii de la Universitatea Columbia și California State University au studiat efectul îmbrăcămintei asupra procesării noastre cognitive. Ei au descoperit că îmbrăcarea în îmbrăcăminte mai formală ne face să ne simțim mai puternici, ceea ce ne poate face mai buni la locul de muncă. Dar, desigur, totul depinde de industria în care vă aflați. Dacă lucrați într-un mediu super creativ, purtarea unui costum complet ar face probabil să vă simțiți mai puțin puternică și mai mult ca cea ciudată.

Linia de fund? "Angajații trebuie să-și ia indicațiile de la liniile directoare ale companiei și ceea ce poartă ceilalți în birou. Unele industrii, de exemplu, sunt mai formale decât altele ", spune Brandi Britton, președinte district pentru OfficeTeam. "Un cod de îmbrăcăminte obișnuit nu înseamnă că se întâmplă ceva. Personalul ar trebui să arate întotdeauna profesional și să proiecteze o imagine care să reflecte pozitiv afacerea. "Cu alte cuvinte, țineți cont de ceea ce poartă colegii și managerii dvs. și urmați exemplul (sau nu) … literalmente.

Ce purtați la muncă? Trimite-ne gândurile tale @feminineclub!