Cea mai noua fata a CoverGirl-ului este una dintre cele mai recunoscute

Cea mai noua fata a CoverGirl-ului este una dintre cele mai recunoscute

The Case of the White Kitten / Portrait of London / Star Boy (Februarie 2019).

Anonim

A fost un an bun pentru Issa Rae! Nu numai că actrița Insecure a jucat un loc în paradisul Prieteni parodie JAY-Z creat cu videoclipul său pentru "Moonlight", dar ea a aterizat singură un brand iconic care o vede pe acesta pe urmele unor frumuseți celebre precum Katy Perry, Zendaya și Janelle Monáe: Creatorul Fată Neagră a fost anunțat ca cea mai nouă față a CoverGirl!

Într-o declarație, reprezentanții brandului împărtășesc doar de ce au ales scriitorul, care surprinde în totalitate esența unui CoverGirl adevărat. "Cu spiritul și farmecul ei caracteristic, observații unice asupra vieții și culturii și a naturii deschise, dar relatabile, Issa întruchipează cu adevărat spiritul CoverGirl al auto-exprimării incluzive, inspirându-i pe oameni să îmbrățișeze ceea ce îi face să fie unici și cu încredere să o reprezinte în lume" au împărtășit.

Rae, în vârstă de 32 de ani, a reiterat sentimentele similare în propria sa declarație, legând parteneriatul înapoi la caracterul ei HBO. "Personajul meu este în continuă evoluție, iar machiajul este un instrument pentru a-mi transforma persona - fie pentru un rol pe care îl joc în conținutul pe care îl produc, fie pentru diferitele roluri pe care le iau în viața mea", a spus ea într-o declarație. "A deveni CoverGirl înseamnă mult, pentru că marca recunoaște cât de important este ca oamenii să îmbrățișeze individualitatea lor și să se exprime în moduri unice și diverse. Aceasta a fost o parte importantă a călătoriei mele personale și un mesaj pe care vreau să îl împărtășesc altora."

Ea a împărtășit, de asemenea, ceea ce a însemnat-o pentru ea personal, quipping," îmi amintesc că a fost o fată neagră neagră în liceu, citind paginile revistelor mele preferate, flipping ocazional prin intermediul anunțurilor @COVERGIRL, cântând sloganul lor în capul meu. Niciodată niciodată în viața mea nu mi-am imaginat că voi fi una. Sunt atât de onorat și atât de încântat de ceea ce urmează să vină."

Felicitări, fată! Suntem atât de încântați pentru dvs. și vom folosi orice care oferă o piele perfectă, strălucitoare ca a ta!

Ești încântat să vezi ce fac Issa Rae și CoverGirl? Anunță-ne @FeminineClub.com.

(Foto prin Dimitrios Kambouris / Getty)