Sloganul coverGirl nu este "ușor, briză, frumos" oricum

Sloganul coverGirl nu este "ușor, briză, frumos" oricum

Beyblade: Metal Masters | Sloganul nostru este ”Numărul 1”! - Ep. 86 | ROMÂNǍ! (Februarie 2019).

Anonim

CoverGirl a făcut pași imense în ultimul an, în special cu ambasadorii săi. Am văzut prima față a bărbaților cu James Charles de 17 ani. Acum, brandul face unele schimbări majore, începând cu eliminarea celebrului slogan.

"CoverGirl" a fost modul CoverGirl încă din 1997, dar acum jingle-ul primește cizmele. Ukonwa Ojo, senior vicepreședinte al CoverGirl din 2016, a declarat într-o declarație: "În conducerea relansării, am început să înțelegem că oamenii nu mai caută un standard de frumusețe, ci folosesc machiajul ca instrument de auto-exprimare și personalitate transformarea… Sperăm să provocăm un dialog provocator care schimbă ipotezele culturale cu privire la momentul, unde, cum și de ce oamenii poartă machiajul."

Din acest motiv, CoverGirl a trebuit să facă și o transformare, ceea ce înseamnă un nou motto:" Eu sunt ceea ce fac. "Video-ul campaniei a dat peste șase din CoverGirls - printre care Katy Perry, Issa Rae, Maye Musk de 69 de ani și Ayesha Curry - care demonstrează ce înseamnă să te transformi în fețele noi ale brandului.

Îmbrăcămintea include chiar și o nouă perspectivă a fabricii de produse cosmetice, cu o insignă îndrăzneață, cu o atenție sporită, care se simte la domiciliu în 2017.

Ce părere aveți despre noua direcție CoverGirl? Spune-ne @FeminineClub.com!