Creează această artă de perete pentru acuarele de artă antropologică pentru jumătate din preț

Creează această artă de perete pentru acuarele de artă antropologică pentru jumătate din preț

Amestecul optic de culoare | Winsor & Newton Masterclass (Iulie 2019).

Anonim

Este dificil să faci o cameră de dormit să te simți ca acasă, dar știm că ești pentru provocare! O modalitate ușoară de a vă străluci instantaneu spațiul este cu arta colorată - chiriașii și locuitorii spațiului mic fac acest lucru tot timpul. Transformați colegiul dvs. într-un spațiu strălucitor și fericit, cu un copiator DIY inspirat de Succulent Spectrum Prints de la Anthropologie ($ 28 - $ 78). Această artă de perete de acuarelă DIY este prietenoasă cu bugetul și este atât de ușor de făcut.

Materiale și instrumente:
- creion
- vopsea acrilică
- pensule
> 1. Pe o foaie de hârtie acuarelă, schițați un desen cu un creion.
2. Odată ce aveți un design care vă place, ștergeți ușor cea mai mare parte a conturului - lăsați un contur foarte lent, astfel încât să puteți vedea încă.
3. Cu o pensulă, aplicați lichidul de mascare a artei pe conturul frunzei și pe toate zonele pe care nu doriți să pictați.

4. Pentru a picta frunza noastră, amestecați vopsea acrilică cu părți egale de apă.

5. Odată uscat, utilizați tamponul degetului pentru a freca lichidul de mascare din jurul marginilor. Utilizați un radieră pentru a elimina orice biți mici care nu se vor dezlipi.

6. Creați-vă noua operă de artă și arătați-vă abilitățile!

Puteți să faceți cât mai simplu sau mai detaliat cum vă place - dacă aveți nevoie de ajutor, căutați fotografii de frunze online pentru referință. Am ales să desenez o frunză de Monstera și o frunză de palmier.

Fluidul de mascare a artei este la fel ca o bandă de mascare - poate fi utilizată pentru a menține vopseaua în linii și pentru a crea muchii curate.

Vopsea rapid pentru a permite amestecării culorilor umede și a crea un efect de acuarelă rece. Nu vă faceți griji în legătură cu perfecțiunea aici! Și dacă vă simțiți un pic intimidați, încercați clasa noastră de acuarelă online!

Fiți în fruntea voastră!

Pentru mai multă inspirație de cameră de dormit, urmați-ne pe Pinterest!