David Schwimmer ia pe rolurile sale celebre în prieteni va rupe inima ta

David Schwimmer ia pe rolurile sale celebre în prieteni va rupe inima ta

Suspense: The Kandy Tooth (Iulie 2019).

Anonim

David Schwimmer va avea întotdeauna un loc special în inimile iubitoare de comedie pentru rolul său iconic (dacă este puțin ciudat) ca Ross Gellar, Reporterul de la Hollywood, fiind o parte integrantă a unui spectacol de schimbare a culturii popurilor, nu este doar distracție și jocuri. Chiar și atunci când acel spectacol este Prieteni, și interesul tău de iubire nu este altul decât superba Jennifer Aniston.

Împușcându-se la superstorm la doar 27 de ani, David admite că faima recunoscută "a fost destul de provocatoare și a mers cu relația mea cu alte persoane într-un mod care a durat ani, cred, pentru mine să mă adaptez și să mă simt confortabil. Mi-a făcut să vreau să mă ascund sub un capac de baseball și să nu fiu văzut. "Steaua a continuat să spună că" și-a dat seama după o vreme că nu mai urmăream oamenii; Încercam să mă ascund. "

După cum vă amintiți, David nu este primul star Prieteni care se deschide pentru greutățile de a fi implicați în spectacol: De fapt, așa cum subliniază Cosmopolitan fiecare membru de casting a făcut acest lucru de-a lungul anilor.

Courtney Cox a fost prima care a dat fanilor o privire în realitățile de a juca Monica Gellar când, în 2012, ea ia spus The Telegraph că Friends a fost un astfel de punct de referință al succesului televiziunii că m-am împiedicat să încerc altceva. "

În anul următor, Matthew Perry sa așezat cu Oameni pentru a discuta despre luptele sale cu abuzul de substanțe și a spus:" Am fost Prieteni de la 24 la 34 de ani. în flacăra albă de faimă. Co-starul Matt LeBlanc a elaborat ceea ce a simțit acea "flacără alb-caldă", spunând Boston Common că "cel mai ciudat lucru a fost să intri într-o cameră … oriunde sunt mulți oameni și toată lumea de a opri ceea ce fac și de a observa că sunteți în cameră. Și te cunosc, sau ei cred că o fac. "

Cu toate acestea, Lisa Kudrow a reiterat sentimentele lui David cel mai puternic într-un interviu cu Express, din 2015, spunând:" Credeți: "Oh, dacă sunteți faimos, sunteți iubiți și adorați. "Atunci, când simțiți cu adevărat această atenție și toată lumea are grijă de ceea ce faceți și vă dorește imagini, nu vă simțiți ca o îmbrățișare caldă. Se simte un asalt. „

Hopa! Sună ca faima nu este mersul în aer liber în parcul pe care este tăiat să fie.

David pare să fi depășit problemele sale și sa lăsat ascuns pentru păsări, făcând recent revenirea în televiziune pentru a prelua rolul lui Robert Kardashian (da, acesta este tatăl lui Kim K) în <

The People vs. OJ Simpson. Și dacă Emmy-ul său pentru o parte este vreun indiciu, tipul e cu siguranță încă înțeles. Bun venit înapoi, David: Ți-am lipsit.

Ești surprinsă să afli despre partea întunecată a faimosului

Prieteni? Tweet ne @feminineclub. (h / t fotografie Cosmopolitan prin Anthony Harvey / Getty + Warner Bros. Television)