O zi în viața directorului comunitar al lui Polyvore

O zi în viața directorului comunitar al lui Polyvore

10 Zece - Documentar 2018 (Martie 2019).

Anonim

Vrem să luăm stilul și creativitatea în propriile mâini, să vă hackați în creativitatea dvs. în timp ce dormiți. Și nimeni nu are mai multă atitudine față de stilul personal și creativitate decât Polyvore, site-ul care vă permite să realizați colaje digitale de îmbrăcăminte, accesorii, produse de uz casnic și multe altele (și apoi cumpărați aceste articole - salut, ghișeu unic). Când primiți mii de oameni în mod digital prin simularea stilului lor personal, simțul comunității este natural - dar pentru Polyvore, a fost, de asemenea, foarte intenționat. Ne-am prins pe Nadia Hussain, directorul comunității AKA, femeia care lucrează zilnic pentru a-și cultiva și împuternici comunitatea lui Polyvore să afle care este o zi obișnuită în rolul ei super-cool.

4: 00am: Observ Ramadan în această lună și post de la soare până la apusul soarelui, așa că mă trezesc la ora 4 dimineața pentru a-mi lua masa înainte de zori. Voi mânca olivul peste noapte pe care l-am pregătit cu o noapte înainte sau o chips-uri Chobani Key Lime Pie Crumble (yum!). De obicei mă întorc la culcare în jurul orei 4:30.

8: 00am: Treziti din nou. 8am poate părea un pic mai târziu pentru majoritatea, dar încerc să-mi aleg bătăliile când vine vorba de naveta mea - traficul în zona Bay nu este o glumă. Deci, fac majoritatea pregătirii de dimineață de acasă, în timp ce aștept traficul. Înainte să ajung chiar din pat, îmi verific e-mailurile, Snapchat și Instagram pe telefonul meu.

8: 30am: Mă plimb și mă pregătesc pentru a doua zi. Eu nu sunt complet stabilit încă în noul meu loc (multe pantofi sunt încă în valize), așa că trebuie să permit un pic de timp pentru a găsi ceea ce caut.

9: 15am: Sunt afară. Îmi scot aplicația Waze, astfel încât să știu cât va fi naveta mea și mă pregătesc mintal pentru ea. Biroul meu este la doar 12 mile distanță, dar acest lucru poate dura până la o oră în anumite zile ale săptămânii. În timpul călătoriei mele, îmi planifică ziua.

10: 00am: De obicei, ajung la birou în acest moment. Este un lucru bun că trăiesc destul de mult în adidași, pentru că singurele locuri de parcare deschise la această oră sunt departe.

În afara Ramadanului, în mod normal, alerg la cantină și apuc o farfurie de albușuri și avocado. A mea. m. băutura la alegere este o latte cu gheață din bara de cafea. Nici măcar nu trebuie să spun nici un cuvânt - baristasii de aici știu ordinea mea cu inima! Am spus că primim mese gratuite la serviciu? Un fel de preferat meu preferat. În zilele de luni, colegul nostru minunat Cindy coace ceva delicios pentru echipa noastră. Ii spunem binele CindyCakes, iar in aceasta saptamana e un tort de ciocolata de scortisoara. (Și, da, m-am asigurat să-mi salvez o bucată pentru mai târziu.)

10: 15am: Îmi verific e-mailul iar setul zilnic de top pe Polyvore. Sunt mereu uimit de ceea ce membrii comunității noastre creează. Sunt totalmente în modul de decorare acasă, deci seturile de decoruri sunt preferate în acest moment.

10: 30am: Este prima mea întâlnire a zilei. Am încheiat un parteneriat cu un brand care se bazează pe Coasta de Est, deci este ora perfectă pentru ca noi să mergem la un apel și o bază de atingere. Vorbim pe scurt despre modul în care credem că parteneriatul a mers, iar următorul element de acțiune pe care-l folosesc este să întocmească un raport de încheiere pentru partener.

11: 00am: Am lucrat cu unii membri ai comunității pe un test beta rapid pentru o caracteristică viitoare, așa că am petrecut următoarea oră prin prisma feedback-ului și am creat următorul val de mesagerie către membrii comunității. Aceasta este una dintre cele mai plăcute părți ale zilei mele, în care într-adevăr mă pot examina feedback-ul comunității și o împart cu restul echipei.

12pm: Am vorbit despre comanda unor noi membri Polyvore Swag pentru membrii comunității noastre și tocmai am primit o mostră de probă. Câțiva dintre noi verificăm produsele și deliberăm asupra a ceea ce ar trebui să plasăm o comandă în funcție de ceea ce membrii comunității noastre ar fi cu adevărat excluși. Pantaloni din bumbac marca Polyvore? Meh. Căști Bluetooth? Iadul da! 12: 30pm:

Cu membrii Polyvore proaspeți în mintea mea, fac timpul să mă concentrez cu adevărat asupra lor. Observ că mulți dintre ei își postează seturile pe Instagram și primesc un ton de implicare în aceste postări. Sunt curios să aflu mai multe despre poveștile lor personale și să înțeleg cum poate Polyvore să le susțină mai bine. Sunt ei stilisti aspiranti? Bloggeri? Ce putem face pentru ei? Așadar, îi direcționez câteva mesaje prin Instagram, invitându-le să intre în contact cu mine. Sper să audă înapoi! 1: 30pm:

Unul dintre managerii noștri de produse se oprește la biroul meu. El se gândește la un alt test beta pe care îl putem rula cu membrii comunității și întreabă dacă am capacitatea de a ajuta. Apreciez foarte mult modul in care colaboram de mai multe ori pe parcursul zilei si in echipele de la Polyvore. Din acest motiv, îmi place să fiu în birou și să lucrez de acasă. 2pm:

Poșta devine abandonată și avem o carte drăguță adresată echipei Polyvore. Este o notă scrisă de mână de la unul dintre membrii comunității, mulțumită echipei noastre pentru construirea unui site minunat și a unei comunități unde se simte sprijinită. [Inserați toate simturile aici] Am postat o imagine a acesteia echipei noastre Slack Chat și apoi să atașați cardul actual pe peretele "Love Letters". Este atât de inspirat să auziți de la membrii noștri și să atingem faptul că ei au timp să-și arate dragostea echipei noastre. 2: 30pm:

Este timpul pentru sincronizarea săptămânală a echipei noastre de marketing și comunicare. Discutăm cu echipa și evidențiază diferitele proiecte pe care toată lumea le lucrează. Este, de asemenea, o oportunitate de a vă ajuta reciproc pe proiecte. 3: 30pm:

Atunci când îmi iau pauza de amiază. Avem această uimitoare potecă în aer liber în spatele biroului nostru, care are vedere la zonele umede, așa că merg la o scurtă plimbare în afara. Nu îmi urmez rutina de antrenament obișnuită în această lună, așa că este bine să plec de la birou, să-mi dau un pic de vânt în păr și să-l energizez. 3: 30pm:

Încep să lucrez la pachetul de parteneriat. Au fost o mulțime de piese în acest parteneriat, așa că trebuie să se sincronizeze cu oameni diferiți în echipă pentru a obține toate rezultatele împreună. Ating o bază cu managerul nostru de social media pentru a aduna valorile din toate postările noastre sociale și cu echipa de vânzări pentru a vedea cum au fost realizate anunțurile. Trebuie să anunțăm câștigătorii pentru concursul pe care l-am desfășurat ca parte a parteneriatului, așa că mă uit și la 4000 de intrări și la crearea unei liste de finalisti pe care judecătorul nostru de oaspeți îl poate selecta. 6: 00pm:

De obicei, părăsesc biroul în acest moment. Până acum sper că traficul nu este prea teribil. Deoarece mă uit la cel puțin 45 de minute în mașină, chem un prieten care trăiește în Los Angeles pentru a prinde din urmă. Sunt un avocat mare de a ridica telefonul pentru a rămâne în contact cu oamenii. Ne petrecem atât de mult timp comunicând prin text unii cu alții, că este întotdeauna plăcut să auziți o voce la celălalt capăt. 8: 30pm:

Soarele este setat, și este în cele din urmă timpul să-mi rup repede. În seara asta am cină cu părinții mei și mama a făcut o furtună pentru mine. De-a lungul următoarelor câteva ore, voi fi, de asemenea, să văd cantități mari de apă. 9:30:

Conduceți acasă. În cele din urmă, nu există trafic:) 9: 45pm:

Acesta este momentul în care încep să cadă pentru o zi. Nu ma mai uit prea mult la televizor, dar daca se intampla sa fie o serie de televiziune la care ma aflu (duminica, este cu siguranta Game of Thrones), o voi arunca. Dar, de asemenea, sunt un multi-tasker, deci chiar și cu televizorul pornit, mă aflu pe internet pe internet. Și pantofi. 10: 30pm:

Fac o scanare rapidă a e-mailurilor mele și verificați calendarul meu, astfel încât să știu ce întâlniri am mâine și ce trebuie să mă pregătesc. 11:30:

Sunt mai mult o persoană de noapte, așa că am tendința de a dormi puțin mai târziu decât majoritatea. Să mă culc în acest moment este, de fapt, pe partea din față pentru mine. "Dacă dulapul tău este organizat, viața ta va fi prea. "- Mama mea

Echilibrul este totul.

Aveți o întrebare pentru Nadia? Trimiteți-l @feminineclub+ @Nadia_Hussain!