Decenii de moda: inspiratie de nunta prin anii

Decenii de moda: inspiratie de nunta prin anii

Dorin Negrău, despre moda tradițională românească (Martie 2019).

Anonim

Aici, la ModCloth, suntem adesea inspirați de opulența epocii trecute. Deci, atunci când vine vorba de aspectul nunții, noi iubim ținând reperele sartorial din unele dintre cele mai la modă decenii ale istoriei. Indiferent dacă sunteți o mireasă sau pur și simplu un fan al unor ansambluri elegante, aceste idei de stil aruncat vă vor duce pretutindeni de la cina de repetiție, pe culoar și la recepția de nuntă pentru cină și multe dansuri elegante.

Vârsta aurită de glamour are o rochie glorioasă în această rochie uimitoare cu margele. Adăugați o doză suplimentară de sofisticare cu pantofi care strălucesc. Apoi, încercați accesorii de stil art deco cu accente de perle sau piatră pentru a termina aspectul dvs. glitz.

Anii 1950 au fost un timp plin de o mulțime de siluetă și detalii feminine. Păstrați lucrurile clasice în pantofii care au un pop de pastel, apoi adăugați bijuterii delicate pentru a oferi o atingere subtilă de eleganță.

Anii '60 au fost un deceniu care a dat cele mai bune muzica din toate timpurile! Încălziți podeaua într-un șir elegant și o pereche confortabilă de apartamente care vă vor permite să răsuciți noaptea departe. Apoi, mențineți vibrația cu o pereche de nuanțe rotunjite și cu accesorii simple și totuși chic!

Anii '70 s-au întâmplat într-adevăr într-un mod îndepărtat. Pentru a obține un aspect de mireasă în afara acestei lumi, care surprinde atmosfera liberă a deceniului, optează pentru accesorii de păr și bijuterii cu bijuterii și bijuterii cu un aspect organic. Dacă simplitatea este mai multă lucru, sandalele metalice pot înlocui cu ușurință un călcâiu descurajator. Indiferent de atmosfera voastră, nu uitați să vă distrați!

Imagine: Cele mai bune lucruri sunt Freedive Clutch ($ 45), Gilded Age Gala Heel ($ 40), Imbraca-te Imbraca Impreuna (260 $), Splendid Dresses in Ivory ($ 200) Faci? Rochie ($ 200), Swap întâlniți cercei surpriza ($ 25), ușă la Ardor Flat ($ 50), Be-All East End-toate rochia (200 dolari), Grădiniță Party Princess Flower Crown ($ 20), Glisten Closely Sandal> Următorul eveniment special va fi inspirat de oricare dintre aceste ere magice? Ne-ar plăcea să aflăm care deceniu este favoarea dvs. în comentariile de mai jos! Pentru mai multă inspirație, verificați colecția de nunți ModCloth și urmați-o Feminine Club pe Pinterest pentru mai multe idei de stil de nunta.

(Toate fotografiile sunt oferite de ModCloth)