Demi Lovato Folosit numai produse de droguri pentru a crea că VMAs păr

Demi Lovato Folosit numai produse de droguri pentru a crea că VMAs păr

Alexander IRL (Februarie 2019).

Anonim

Atenția dvs. poate fi făcută la costumul Demi Lovato ultra-pur la 2017 MTV VMAs, dar putem atrage atenția asupra părului ei incredibil? Aceste valuri voluminoase ar fi putut fura spectacolul de la sine. Și, cea mai bună parte: Produsele de droguri pe care părul ei le foloseau doar costau 20 $ în total.

Christian Marc, în numele lui Dove, a descoperit o inspirație pentru părul ei în ultimele decenii. "Pentru look-ul Demi în seara asta, am fost inspirat de modelele YSL în anii '70; o multitudine de texturi, volum și o parte din mijloc care nu pot fi bate ", a spus el într-o declarație. "Am aplicat un dollop sanatos de Dove Style + Care Curls Definind Mousse ($ 4) și am lucrat-o pe tot parcursul părului Demi, cu o atenție deosebită rădăcină, apoi am procedat să-i suflă părul folosind Harry Josh Pro Tools Dryer), " a explicat.

Pro-ul a pulverizat secțiunile de 2 inci de păr cu Dove Style + Care Flexible Hold Spray de păr ($ 4) și a curlit piesele cu un produs Harry Josh Pro Tools Two-in-One 1. 25in Curling Iron ($ 185). "Mi-am periat părul pentru un volum suplimentar și l-am împărțit în mijloc pentru o vibrație naturală de 70 de ani", a spus el. Pentru a adăuga strălucire și pentru a face față flyaways, precum și pentru a defini buclele ei, Marc a aplicat Dove Absolute Curls Supreme Creme Serum ($ 6).

Pentru a termina, Marc a spritat firele sale cu Dove Refresh + Care Unscented Dry Shampoo ($ 4), Dove Refresh + Sampon pentru Îngrijirea Volumului și Îngrijorării ($ 4) și Flexible Hold Hairspray și a folosit un pieptene bate mai mult și adăugă volum și textură la marginile părului."

Presupunând că ai deja un uscător și un fier de curling, întregul stil îți va da doar 18 dolari. Nu-i rău pentru un astfel de aspect glam!

Ce credeți despre stilul VMA al Demi Lovato? Spune-ne @FeminineClub.com!