Design Drama! Fixatorii sunt gazde superioare Despre clienți Airbnb-ing casele lor

Design Drama! Fixatorii sunt gazde superioare Despre clienți Airbnb-ing casele lor

Working In The Theatre: Scenic Design (Iulie 2019).

Anonim

Când vă renoți acasă, veți dori să îi invitați pe prieteni pentru a vedea rezultatele, poate să vă întoarceți locul pentru profit sau chiar să o închiriați pe Airbnb pentru a recupera unele costuri (ceea ce poate fi la fel de avantajos pentru proprietarii de case deoarece este vorba de chiriași ca acești geniți Airbnb). Dar pentru acei oameni care aveau norocul să primească un pic de ajutor din partea experților Fixer Upper, ați presupune că ar fi probabil să trăiască în el după aceea și să se bucure de renovări pentru ei înșiși.

Atunci când camerele se opresc și echipajul se îndepărtează, majoritatea dintre noi presupun că cei care au apărut pe Fixer Uppers al HGTV sunt lăsați să beneficieze de casele lor recent actualizate. Și într-adevăr o fac, dar nu într-un fel pe care o vor avea gazdele, Chip și Joanna.

În mod surprinzător, 12 case din trecut case de locuințe fixe sunt în prezent închiriate, inclusiv casele Mailander, Casa de pușcă, Barndominium, Casa de pui, precum și Gorman House și Midcentury Modern Casa, cu casa Harpului în curând lovind piața. Deși, în conformitate cu Waco Tribune, clienții din trecut spun că nu au participat la spectacolul care intenționează să-și închirieze casele după aceea, este evident o remiză pentru cei care doresc să petreacă o noapte sau două într- acasă transformat din duo-ul de design al reality-ului TV.

Purtătorul de cuvânt al Chip și Joanna a emis o declarație în numele lor, spunând: "Nu avem probleme cu interesul clienților noștri de a folosi casele precum VRBO și Airbnb pentru a-și închiria casele. De fapt, înțelegem. Dar vom fi mai stricte în cazul în care contractele noastre implică implicarea clienților Fixer Up. Vrem să onorăm publicul nostru de vizionare național. Vrem să facem remodelarea casei clienților. Acesta este intenția adevărată a spectacolului nostru și dorim să ne asigurăm că nu se va pierde în această nouă tendință de închiriere de vacanță. Ceea ce a început cu intenții perfect de înțeles ar putea arunca o umbră de îndoială asupra unei imagini mult mai ample și vom face tot ce ne stă în putință pentru a proteja acest lucru înainte. "

Cu Fixer Upper devenind stricte și susținând că vor înăspri contractele, cele 12 case închiriate în prezent pot fi ultima pe care le vei putea bucura, cel puțin off-screen.

Credeți că este necoace pentru clienții Fixer Upper să-și închirieze spațiile sau ar trebui să poată face tot ce vor cu casele lor? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Cosmopolitan, fotografii prin Fixer Up / HGTV)