Tom Hiddleston a omorât noul Goth Taylor Swift?

Tom Hiddleston a omorât noul Goth Taylor Swift?

Mr. Right Official Trailer #1 (2016) - Anna Kendrick, Sam Rockwell Comedy HD (Martie 2019).

Anonim

Transformarea goirii lui Taylor Swift pare să se întâmple în momentul în care a fost lansată acoperirea Vogue în urmă cu două luni. În fotografie, își tranzacționa încuietoarea cu praf pentru un nou aspect strălucitor de albire blondă, iar ansamblul său obișnuit din două piese a fost înlocuit cu o rochie întunecată și cizme din piele neagră. Acesta a fost un Taylor cu totul nou - și nu a fost rezervat numai paginilor lucioase.

Steaua pop celebră pentru stilul ei de bine-doi pantofi (gândiți-vă: gingham everything, accesoriile tematice pentru pisici și fustele de cerc) a fost dintr-o dată o pictogramă de stil. Titlul ei în calitate de copil poster neo-goth a fost rapid solidificat în timp ce mergea pe covorul roșu al Galei Met din 2016.

Într-o rochie de argint și buze ultra-vampi, noul Taylor ajunsese oficial. Dar ce a stârnit această transformare? Cuvântul de pe stradă era Anna Wintour, care i-a spus lui Tay că trebuie să-i adauge puțin mai mult în privința ei. Și când Anna îți spune să faci ceva, o faci. Dar dacă ne întrebați, această fază ar fi putut fi modul ei de a plânge moartea relației sale cu Calvin Harris.

Nu suntem siguri exact ce sa întâmplat între cei doi, dar ceva a fost sigur. Taylor a schimbat stilul în încercarea de ai menține pe Calvin interesat? A jucat o versiune IRL a scenei finale în Grease? Cine știe. Dar știm că un lucru este sigur: acea versiune a lui Taylor a murit împreună cu Talvin.

Încă de când Taylor și noul său oficial (dar nu și oficial din punct de vedere tehnic) au cuplat, Taylor a fost văzută nu în rujuri violet și coliere de ciocăni din anii '90, ci, în loc să-l ghiciți - topuri și fuste de skater, și loafers adorabil (care este o alegere ciudat de încălțăminte pe plajă, dar asta e în afara punctului). Ea și-a vopsit recent părul la culoarea originală. Practic, Tom la omorât pe Taylor.

Britul nu a fost un fan al makeover-ului ei? Ei bine, el a întâlnit-o pe Taylor la Gala Met (transformarea stilului de vârf AKA), deci probabil că nu este cazul. Ar putea noul său contract de închiriere pe dragoste să-i afecteze stilul? Probabil că este puțin probabil. Nu vom cunoaște pe deplin motivul pentru coborârea rapidă a lui Goth Taylor (wow, atât de mândră de acel joc, toată lumea), dar o să o pierdem cu drag. Ne vedem după următoarea despărțire, GTS.

Care este evoluția stilului Taylor Swift? Trimiteți-ne pe Twitter.

(Fotografii prin Mark Davis / Larry Busacca / Getty și @taylorswift)