DYY Astro Guide: Ce inseamna Horoscopul tau in aceasta saptamana, 6/27/2016

DYY Astro Guide: Ce inseamna Horoscopul tau in aceasta saptamana, 6/27/2016

VERY POWERFUL MANTRA GAYATRI GET RICH mantra for Wealth ॐ 2018 horoscope for Business (PM) 2018 (Martie 2019).

Anonim

Nu vă abandonați acum! Dacă reușiți să treceți prin săptămâna de lucru, atunci veți fi cu mult mai aproape de libertatea dulce și dulce. (Vorbim de weekendul de vacanță extins, bineînțeles!) Începe să faci aceste liste de lucru acum, ca să poți dedica mai mult timp planificării jocului tău epic din Fourth of July în a doua jumătate a săptămânii. Check out aceste gustoase retete mocktail de vara si defilati in jos pentru a vedea ce stelele au in magazin pentru tine, in aceasta saptamana AstroStyle horoscop.

Încetați să așteptați momentul perfect pentru a vă lansa agitația laterală, întrebați-vă pasiunea de vară sau test-drive-ul acela nebun "pe care l-ați pining pe Pinterest. Momentul este acum. Utilizați week-end-ul extins (și nenumărate petreceri la piscină) pentru a vă pune acolo pe scena dating și în rețea cu tipuri de creație asemănătoare.

Citiți acest lucru: Nu sunteți sigur cum să începeți? Check out acest cont scriitorului de prima mana cu privire la modul de a deveni propria dvs. # ginkboss și de a scrie un plan de afaceri. Veți dori să marcați acest lucru. (Photo via Getty)

Scăpați pentru ce?! Vara este nu timpul pentru a fi o casă de casă - aveți BBQ-uri pentru a participa și a patra iulie pentru a găzdui. Cu "chiriile din oraș, primele impresii sunt totul. Citește: Poate doriți să lăsați ex-prietenul tău dramă sau prieten care bea prea mult de pe lista de oaspeți.

Citește acest lucru: Nu te uita mai departe decât aceste 19 alimente pentru degete pentru fiecare grătar de vară. Poftă bună! (Photo via Platings and Pairings)

Regulile de tehnologie supreme toate săptămâna aceasta în timp ce faceți un efort de a vă actualiza headshots și ștergeți orice tweets vechi (sau Instagram pics) nu sunteți mândri de. Puțin de bug-ul antreprenorial? Nu pierdeți timpul lansând propriul canal de frumusețe YouTube sau dezvăluind un blog cu stil de viață.

Citește acest: Aceasta este săptămâna în care încerci ceva nou. ICYMI: Puteți începe un nou proiect creativ cu o clasă gratuită pe noi. Acum nu ai scuze, Fecioară!

Schimbările sînt o întâlnire, Balanta! Dacă doriți să ieșiți dintr-o relație sau să vă simțiți sufocați de concertul dvs. de la nouă la cinci ani, nu puneți la o parte inevitabilul. Luați o respirație înainte de a vă conecta cu primul hottie care intră în viața voastră. Acordați-vă noua libertate de a căuta un loc de muncă și mai bun, complet cu vacanțe plătite și șansa de a călători în străinătate pentru biz.

Citește acest: Nu ignora steagul roșu când îi vezi. Acesta este modul în care trebuie să vă ocupați când aflați că S. O. este pe Tinder. (Foto prin Getty)

Nu te iesi din vis, Scorpionul! Nu este niciodată prea târziu să ridici o limbă străină (exact la timp pentru călătorii viitoare) sau să înveți să codifi ca Karlie. Obțineți balonul rulând prin înscrierea la un atelier care vă interesează și ați putea renunța la slujba de zi cât mai devreme în luna următoare.

Citește acest: Acest lucru doar în: Portul Whitney vă va face să doriți să învățați * AICI * calificare creativă.Suntem atât de jos.

Orice te-a mâncat înăuntru - lăsați-o să plece. Fie că este vorba de o ruptură într-o prietenie de lungă durată sau de o dramă mică, nu fi că persoana care refuză să facă pace. Permiteți-vă să renunțăm, pentru ca voi să puteți merge fie la căile dvs. separate, fie la prăjituri la începuturi noi la grătarul din acest weekend.

Citește acest lucru: Nu mai spune! Discutăm sfaturi de schimbare a jocului cu privire la modul de a rezolva orice fel de descompunere a biroului. Te vom lăsa să luați de aici. (Foto prin Getty)

Păstrați zăpezile de vară la bay prin încurajarea conexiunilor de lungă durată. În loc să alunecați drept pentru un tip Frumos prinț (sau prințesă), întrebați-i pe prietenii dvs. să vă jucați. Cu atât mai bine, te poți alătura singur clubului pentru o perioadă de timp - un drum de plecare cu echipa ta este exact ceea ce a ordonat medicul.

Citește acest: Sunteți gata să vă întâlniți pe cineva de la nivelul dvs.? Avem patru stiluri de atașament de relații și ceea ce înseamnă pentru viața iubirii.

Ia-ți o grămadă de muncă înainte de sfârșitul săptămânii și vei putea să te bucuri de planurile tale din Fourth of July la maxim. Nu este nimic mai rău decât a fi nevoie să luați apeluri importante în timpul dvs. prețios de piscină! Rezistați nevoii de a vă transforma vaca într-o cation de lucru prin deconectarea timp de cel puțin 24 de ore și tratând-o pe tine însuți până la mimosuri nesfârșite.

Citește acest lucru: Începeți vara la dreapta cu aceste 15 cocktail-uri La Croix, care vor deveni noua ta băutură după alegere. Vom spune mulțumiri! (Fotografie prin Pizzazzerie)

Aventura te așteaptă, Pesti! Nu vă îngrijorați dacă nu puteți renunța la toate pentru a vă ajuta să călătoriți în Bali. Ai fi ah-mazed la toate evenimentele locale doar așteaptă să fie descoperite în orașul tău natal. Gândiți-vă: festivaluri de muzică, vinări ascunse și deschideri de artă. Luați un prieten (sau trei) și faceți planuri de a juca turistic pentru această zi.

Citește acest lucru: Încă moare să călătorești la Londra sau să pleci în Hawaii? Verificați aceste trei modalități de a hacka zboruri internaționale ieftine. (Photo via Getty)

În timp ce oricine altcineva este în modul de petrecere, sunteți gata să formați lucrurile în jos. Cu o grămadă de proiecte de îmbunătățire la domiciliu pe arzătorul din spate - și o grădină care ar putea folosi unele TLC grave - nu este timp ca RN să alunece în modul de cuibărire. Deci, dacă ideea ta despre un weekend nebun se îndreaptă spre cărțile de bucate ale grămiei tale și se coace o plăcintă de afine?

Citește acest lucru: Este posibil să nu fie rețeta secretă a bunicii tale, dar iată cum să faci un tort patriotic patriotic din Fourth of July, care va avea pe toți să revină pentru câteva secunde. Este la fel de gustoasă cât pare. (Foto prin Kurt Andre)

Introduceți săptămâna duo-urilor dinamice și spiritele înrudite care servesc ca yin yang-ului. Atunci când găsiți pe cineva care împărtășește aceeași etică a muncii și aduce propriul set de competențe la masă, ați fi nebun să nu vă uniți forțele. Dar nu atât de repede. Înainte de a merge să faceți lucrurile oficial oficial cu o fostă-nemesis-a transformat-wingwoman, asigurați-vă că a punctat toate lui i și crucea toate t. Vorbim despre un contract, iubito!

Citește acest lucru: Este momentul să transformi o frunză nouă și să lași eul la ușă. Citiți mai departe pentru a vedea cum au trecut două frenemii de la rivalii biz la partenerii #girlboss. (Photo via Grow Marketing)

Fără răcire pe canapea, Gemeni! Este timpul să vă canalizați Spice Spice interior cu o serie de activități în aer liber (yoga în parc! Drumeții!) Care vă pompează sângele. Luați un prieten de fitness pentru o excursie pe piața locală a fermierilor pentru a ridica legume proaspete și fructe - gândiți-vă doar la toate rețetele sănătoase de vară pe care le veți putea bate în lunile următoare.

Citește acest: Gear up pentru fiecare sudură sudoare cu aceste 14 teme de gimnastică acasă pentru antrenamentul în aer liber. (Photo via ModCloth)

Nu uita sa ne urmezi pe Pinterest pentru mai multa inspiratie zilnica si sa iti verifici horoscopul AstroStyle!

(h / t AstroStil)