Do's și Don'ts de a utiliza un difuzor de păr

Do's și Don'ts de a utiliza un difuzor de păr

SUBWOOFER EXTRACTION ABUSE !! Logitech Z5500 (Februarie 2019).

Anonim

Dacă aveți păr curat, o extensie difuzor este o frumusețe esențială. Acest dispozitiv ciudat arată ca un cârlig pe duza suflantei dvs. și împrăștie aerul la încuietori umede, fără a vă deranja modelele naturale de undă sau pentru a crea friz. Luați în considerare acest lucru un produs miracol absolut pentru aceia dintre noi binecuvântați cu coturi, valuri, bobine și răsuciri. Cu toate acestea, în ciuda statutului MVP, cunoașterea celei mai bune modalități de abordare a capului de coafat poate fi uluitoare. Continuați să citiți pentru trei și două nu trebuie să utilizați un difuzor.

Folosiți un difuzor la o temperatură scăzută. Împușcarea coamei cu părul fierbinte poate face ca buclele să-și piardă forma. "Atunci când părul este fierbinte, este elastic și valul sau curl poate scădea", explică coafaierul Conair Michael Dueñas. "Utilizați difuzorul cu aer rece pentru a vă bloca stilul fără să îl deranjeze."

NU deplasați difuzorul în jurul valorii de mult. Deși poate părea inteligent să lucrați cu sculptura prin păr, Dueñas are o abordare total diferită. "Nu răsfoiți un difuzor în jurul pentru că veți provoca mai multe frizz", avertizează el. E vorba de răbdare. "Țineți-l într-un singur loc până când părul este complet uscat și apoi treceți la locul următor."

Utilizați un difuzor cu un vas mare pentru un stil rapid. Cu cât este mai mare instrumentul și "degetele" acestuia, cu atât va fi mai rapid procesul de lovire. Pur și simplu puneți: Veți putea acoperi mai mult suprafață în mai puțin timp. Dueñas recomandă mașina de epilat Conrad Infiniti Pro 3QMS Compact fără perii (peste 80 $).

NU utilizați un difuzor ca un pieptene. Un difuzor și un pieptene sunt două unelte de păr diferite, cu totul diferite, pentru un motiv! "Dacă arunci un difuzor prin părul tău ca un pieptene, vei cauza friz și vei sparge stilul tău", spune el. Utilizați un pieptene cu bile largi pe bucle umede în duș și lăsați difuzorul numai în scopuri de explozie.

Uitați-vă la difuzor pentru a spori volumul. În loc să ajungi la un produs de păr în volum, încălziți uscătorul. "Utilizați un difuzor pe părul uscat, cu capul cu capul în jos", explică Dueñas. "Se poate încălzi și răci rădăcinile în mod egal, așa că atunci când întoarceți capul înapoi, aveți un volum mult mai mare."

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.