Faceți acest lucru dacă gândiți că aveți copii împreună

Faceți acest lucru dacă gândiți că aveți copii împreună

Fă acest lucru când ai probleme - Părintele Calistrat Chifan (Iulie 2019).

Anonim

Se pare ca exista o corelatie destul de directa intre cei care iubesc cainii si cei care iubesc bebelusii. Deși pregătirea pentru un copil (sau chiar utilizarea acestor aplicații de fertilitate) este mai intensă decât obținerea unui animal de companie cu partenerul dvs., procesele de cuibărit au multe în comun. Terapistul Laura Heck face un argument în favoarea coparticipării unui animal de companie cu partenerul dvs. pentru a vedea cum veți fi amândoi dispuși atunci când este vorba de creșterea unei ființe umane reale. Dacă ambii treceți testul pentru animale de companie, veți obține un prieten fuzzy ȘI un copil din afacere. Și (bonus) poți să folosești aceste anunțuri de sarcină adorabile care îți oferă puiul sau pisicuta pentru a sărbători noul tău pui.

"A avea un animal de companie cu un alt semnificativ este un test pentru a vedea dacă o persoană va fi un îngrijitor bun pentru un alt lucru viu", spune Laura. "Vă permite să răspundeți la o întrebare dificilă: Este cineva cu care pot avea copii? "

Laura spune că are mulți clienți și prieteni care folosesc testul pentru animale de companie ca un pas important pe care îl fac cuplurile să-și dezvolte relațiile. Unii oameni stabilesc chiar reguli de custodie pentru animalele de companie în caz de dezmembrare pentru a păstra lucrurile cât mai realiste posibil. Sincer, știm că oamenii sunt îngrijorați cu adevărat de bebelușii lor cu blană.

În acest fel, având un animal de companie împreună oglinzi cu un copil: În timp ce scopul final este fericirea împărtășită în îngrijirea unui lucru viu, aducerea unui animal de companie în casa ta "aduce discuții importante care sunt bune pentru cuplurile serioase de a avea, "Spune Laura. Copilografia unui animal de companie deschide ușa pentru discutarea stilurilor de îngrijire, a finanțelor și a sarcinilor de uz casnic într-un mod în care alte responsabilități partajate nu pot.

Adoptarea unui pui sau a unei pisici poate fi, de asemenea, terapeutică pentru unele cupluri și indivizi - în special cei care au o relație furtunoasă și se gândesc la copii. Animalele de companie, în special câinii, pot chiar să învețe oamenii obiceiuri sănătoase de atingere și pot contribui la vindecare. De fapt, Laura spune că unii veterani folosesc câini de serviciu pentru a combate efectele de sănătate mintală ale PTSD.

Deci, dacă aveți nevoie de un pick-me-up de sănătate mintală sau pur și simplu de un al treilea prieten amuzant să vă împărtășească un pat, să-i primiți un animal de companie cu S. O. dvs. poate face mult mai mult decât doar jocul Insta.

Aveți sfaturi pentru părinții noștri de companie? Anunță-ne @feminineclub!

(Fotografie prin Getty)