îMbrăcați-vă cuibul cu aceste sosiri de cădere din CB2

îMbrăcați-vă cuibul cu aceste sosiri de cădere din CB2

Nici un oaspete nu va rata acest aperitiv – mini pizza cu ardei gras! | SavurosTV (Februarie 2019).

Anonim

Căderea este aproape aici, oameni buni! Acest sezon colorat, plin de culoare este plin de Instababe aprobat de caderi arată * și * descoperi acasă decor. Iar noii sosiri din CB2 cu siguranță nu fac excepție. Cu o multitudine de metaluri pline de farmec, texturi confortabile și accente strălucitoare, există un pic de ceva aici pentru orice design estetic. Așa că pregătește-ți degetul, pentru că inspirația este reală.

1. Alligator Sare și piper (15 dolari): Spice până stilul de masă cu aceste "gator shakers. O combinație luxoasă de formă și funcție, ele fac accente deosebite în timp ce servesc la utilități zilnice.

2. Beam Coșuri ($ 20 - $ 30): Dacă sunteți unul dintre mulți dintre noi care au cote aparent nesfârșite și se termină plutesc în jurul casei dvs., vă calmați organizatorul interior cu aceste coșuri ușoare. Puneți-le în orice colț care ar putea folosi o bună dezamăgire.

3. Set de tacâmuri de 12 bucăți ($ 100): Oh, salut, magie! Omoară-ți următoarea petrecere cu aceste minuni capricioase.

4. Pahar de trestie cu cremene Pablo ($ 20): Doar atunci cand am crezut ca vinul nu se poate imbunatati, gasim asta. Lăsați-l să fie un accent drăguț până când este timpul să ajungeți la o afacere serioasă, AKA Happy Hour.

5. Brass Towel Rack ($ 100): Spațiul cabinetului de baie este un produs fierbinte care poate fi dificil de trecut. Economisiți spațiu în stil cu acest suport drăguț și deștept.

6. Capsule Canistere ($ 27 - $ 42): Cookie-uri, bile de bumbac și bomboane, oh mea! Îmbunătățiți jocul organizației dvs. cu aceste canistre adorabile, perfecte pentru bucătărie sau baie.

7. Clasele de claritate ($ 6- $ 8): Lăsați vasele dvs. să vă îmbunătățească designul cu aceste boluri geometrice perfecte. Sunt minunate pentru gustări, bijuterii sau orice alt lucru prețios care merită o prezentare corectă.

8. Cablu foto cu cablu (9 dolari): Nu toate fotografiile au nevoie de un cadru. Uneori este mai bine să lăsați imaginile frumoase să vorbească de la sine.

9. Copper Phone ($ 90): Sigur, probabil că aveți un telefon în buzunar. Dar acesta nu este un telefon obișnuit; acesta este decor decadent, care vă face să vă faceți puțin mai fericit.

10. Clip Coat Rack (50 de dolari): Din păcate, mulți dintre noi nu dispun de luxul multor imagini pătrate. Utilizați aceste cârlige elegante și versatile pentru a vă agăța comorile în timp ce vă maximizați spațiul.

11. Faux Fur Pouf ($ 159): Toată lumea are nevoie de un puff. De ce? Pentru că sunt confortabile, confortabile, drăguțe și fac orice stil puțin mai moale.

12. Set de 3 seturi de sare mată ($ 20): pe măsură ce se apropie vremea mai rece, pregătiți-vă să vă încălziți cu drag. Acest set va face ca toate visele dvs. de iarnă pentru sâmburi să devină realitate.

13. Etch Gold Coasters (30 dolari, set de patru): Cele mai bune roller-coastere sunt stand-alones stil. Utilizați aceste roller-coastere pentru a îmbrăca decorul, protejând în același timp suprafețele dvs. de vărsări de partide de sezon.

14. Karla Copper Prosoape de baie ($ 7 - $ 20): Prosoape cu franjuri? Da, te rog. Uscarea nu a arătat niciodată așa de bine.

15. Poziția Mohair Grey (149 $): Nu trebuie să intri niciodată în sezonul de hibernare fără o aruncare corespunzătoare. Păstrați-vă jocul confortabil puternic cu această pătură uber-moale.

16. Prisma Picture Frames ($ 15- $ 25): Designul pe acestea este atât de delicat, ele sunt aproape plutitoare. Fotografiile dvs. vor străluci în mod luminos, cu doar o lumină de lumină complementară.

17. Perdea de perete de peisaj (149 $): Aceasta este o înălțime de salvare în stil de înaltă calitate, cu o estetică minimalistă. Puneți-l pe orice perete care ar putea folosi o atingere mai multă dragoste (și utilitate).

18. Soiree Natural Pillow ($ 40): Adăugați o formă mică și străluciți-vă în camera de zi cu una sau două din aceste perne oh-așa-luxoase. Sunetul său neutru, asociat cu nuanța aurie, va încălzi orice spațiu.

19. Soapul de cenușă vulcanică ($ 7): Recoltat din câmpurile de lavă din Islanda, se spune că cenușa vulcanică are o mulțime de proprietăți de purificare a pielii. În plus, va arăta cu adevărat șic în baia ta.

20. Alexa Copper Vase Planter ($ 30): Plantele iubesc un joc bun de dress-up la fel de mult ca si noi. Dă-ți verdeață tratamentul regal cu acest minunat plantator de cupru.

Căutați mai multe modalități de a vă îmbogăți designul în această toamnă? Urmăriți-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.