Perie uscată 101: 5 motive pentru care ar trebui să încercați RN

Perie uscată 101: 5 motive pentru care ar trebui să încercați RN

Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Februarie 2019).

Anonim

Dacă sunteți pe piață pentru a încerca o tendință surprinzătoare de îngrijire a pielii în acest an, faceți o periere uscată. Ritualul la domiciliu nu este doar o modalitate accesibilă de a vă intensifica jocul de auto-îngrijire, dar poate duce la o piele strălucitoare și echilibrată, împreună cu o multitudine de alte beneficii (salut, reducerea celulitei!). Iată cinci motive pentru a îmbrățișa crăparea uscată de periere ASAP.

1. Împiedică înghițirea firelor de păr. Periajul împotriva creșterii părului în zonele în care vă radeți sau ceartați poate funcționa ca un farmec pentru a preveni părul percutant subcutanat. Lindsay Boggoch, proprietar al magazinului de ceară pe bază de ceară, The Wax Spot, îi sfătuiește pe clienți să își îndepărteze celulele moarte ale pielii pentru a elimina inimile pentru binele armpit și zona de bikini incluse. Exfolierea profundă ajută, de asemenea, pielea perfectă pentru aplicarea de seruri, uleiuri de corp și loțiuni. (Fotografie prin Rose local)

2. Se calmează și se umflă pielea îndoită. Da, vorbim despre celulita - si da, cu practica obisnuita, ajuta la reducerea aspectului ei. Prin stimularea mecanismului natural de dezintoxicare a corpului, sistemul limfatic, periajul uscat elimină toxinele și netezeste pielea, care poate vindeca temporar acele tampoane plictisitoare. (Photo via Beauty Glimpse)

3. Ajută digestia. Experții de sănătate ayurvedici de la Centrul Chopra sugerează folosirea unor curse periat circulare pe stomac pentru a îmbunătăți digestia și a reduce inflamația. Câteva minute petrecute pe burtă pot ajuta la ameliorarea balonării și, pentru beneficii digestive maxime, au un pahar de apă caldă cu periaj după lămâie. (Fotografie prin Coveteur)

4. Detoxifică. Acțiunea ajută la creșterea fluxului sanguin și la stimularea sistemului limfatic - mecanismul natural de curățare al corpului - pentru a curăța o altă cale de drenaj limfatic al toxinelor prin cel mai mare organ al corpului - pielea! (Fotografie prin Rose local)

5. Reduce stresul. Alegerea unei perii rigide cu fire naturale (nu sintetice) face ca practica de auto-ingrijire sa se simta minunata, nu spre deosebire de o scarpinare minutioasa a pielii. Gândiți-vă ca un masaj delicat de corp de două ori pe zi. * Sigh * (Photo via Regenerate Magazine)

Ați încercat încă o periere uscată? Spune-ne despre asta @FeminineClub.com!