Ridica costumul tău de Halloween cu o aripă de aripi bat

Ridica costumul tău de Halloween cu o aripă de aripi bat

orfèvre et moi - auteur JUAN RAMON JIMENEZ/classiques littéraires/narratif /livres du domaine public (Februarie 2019).

Anonim

Halloween 2017 este dreapta în jurul valorii de colț, ceea ce înseamnă o mulțime de idei de costum aprobate de Pinterest fiți pe drumul vostru. Dar când vine vorba de frumusețea infricosatoare, există doar un stil trending care devine fete leneși și aventuri de Halloween deopotrivă entuziasmați - aripi bat fluture. Fie ca esti un fangirl Batman care cauta o modalitate de a ridica costumul dvs. de super-erou, fie ca sunteti doar de vanatoare pentru un accent rapid pentru a-ti dezlege hainele cu tematica Halloween, aceste tutoriale sunt un tratament pentru ochi.

1. Kat Von D Inspirat Bat Wing + Star: Practicați-vă abilitățile de bricolaj cu acest tutorial fab pentru un pisică clasică vă întâlnește vârful aripii bat folosind căptușeala neagră pe capacul tău nud. Psst! Aceasta a fost inclusă de către machiajul de machiaj, Kat Von D, așa că știi că este obligat să întoarcă capul.

2. Glitter Wings: Iubitorii sclipici, bucura-te, pentru ca poti intra si in actiune. Conturul cu o nuanta de prune adanca pentru a adauga adancime inainte de a trece pe un covor mat, liliac.

3. Dramatic Bat Wing: Această aripă de vamp-y, cu pene de fete are doar o cheie destul de scăzută pentru a face sportul peste 31 de ani. Bateți-vă culoarea preferată a buzelor roșii și mergeți pe marcator pentru o fată franceză-gotică.

4. Dragon Bat Wing: Du-te mare sau du-te acasă atunci când optezi pentru acest design frumos gagica frumusete. Fluturașul ei neagră, mată-negru, strică cu o buză strălucitoare, purpurie și cu capace inferioare căptușite cu burgundă. Suplimentele sale sânge-roșii sunt pregătite pentru o noapte înfricoșătoare în oraș.

5. Above-the-Lash Wings: Ce bastoane? Câștigul gălbenuș se poate rupe cu căptușeală neagră, cu crestături distinctive, geometrice, în locul unui ochi tradițional de fum.

6. Decalajul Wing + Bat Decorat: Această versiune artistică se învârte în totalitate cu o buză de vampi, dar este decalcomanele mini bate care fură spectacolul.

7. Bat Liner Wing cu Orange Shadow: Aduceți dramă în amabilitatea unui set de falsuri feroce și un combo de culoare aprobat de sărbători.

8. Bat Liner Wing With Green Shadow: Doar în cazul în care un capac de culoare portocaliu nu este gemul tău, iată cum să amesteci două nuanțe aprobate de Halloween într-un mod complet de uzură care ar putea părea foarte bine.

9. Metallic Wing Eye Shadow: Pregătește-te pentru a câștiga toate concursurile de costume atunci când adaugi acest aspect arcuit la amestec. Rotiți un capac complet și lăsați-l cu folie metalică de aur dacă vă simțiți creativi.

Încă mai căutați mai multe frumusețe de Halloween arată? Urmăriți-ne pe Pinterest!