Noul Bangs al lui Fanning face ca ea sa arate ca si Brigette Bardot

Noul Bangs al lui Fanning face ca ea sa arate ca si Brigette Bardot

Our Miss Brooks: Exchanging Gifts / Halloween Party / Elephant Mascot / The Party Line (Februarie 2019).

Anonim

Fie că este o perdea de perdea (atât de fierbinte acum! puterea de a vă schimba întregul aspect. Dacă aveți nevoie de un exemplu de bangs cu adevărat transformator, nu căutați mai departe decât Elle Fanning.

Actrita Neon Demon a facut o rotire intr-o parte perfect centratata atata timp cat ne amintim, dar in seara de luni, 19 de ani a ajuns pe scena la InStyle premii în Los Angeles pentru a-și accepta premiul pentru "Breakthrough Style Star" din 2017, arătând ca o femeie cu totul nouă.

Sora mai mică a lui Dakota Fanning a apărut cu o platină cu adevărat tachinată, care a avut niște bretonuri noi, care i-au păstrat sprâncenele. Coafura ei Jenda a numit noul aspect plin de bucurie, "Barbie + Bardot +" anii '90 Schiffer ".

"Încă sunt acea fangirlingă în vârstă de 13 ani în anii '90 Kate și Bardot", actrita "Cum să vorbești cu fetele la petreceri" pe care le-ai împărtășit pe pagina ei Instagram. Nu este greu să vezi asemănarea dintre Fanning și sirena franceză de ecran Brigette Bardot, care purta coafura iconică înapoi în anii '60.

Elle Fanning: Bangs sau nen? Spune-ne peste @FeminineClub.com.

(Fotografii prin Jonathan Leibson, Neilson Barnard, Pascal le Segretain, + Keystone / Getty)