Noul Bangs al lui Fanning face ca ea sa arate ca si Brigette Bardot

Fie că este o perdea de perdea (atât de fierbinte acum! puterea de a vă schimba întregul aspect. Dacă aveți nevoie de un exemplu de bangs cu adevărat transformator, nu căutați mai departe decât Elle Fanning.

Actrita Neon Demon a facut o rotire intr-o parte perfect centratata atata timp cat ne amintim, dar in seara de luni, 19 de ani a ajuns pe scena la InStyle premii în Los Angeles pentru a-și accepta premiul pentru "Breakthrough Style Star" din 2017, arătând ca o femeie cu totul nouă.

Sora mai mică a lui Dakota Fanning a apărut cu o platină cu adevărat tachinată, care a avut niște bretonuri noi, care i-au păstrat sprâncenele. Coafura ei Jenda a numit noul aspect plin de bucurie, "Barbie + Bardot +" anii '90 Schiffer ".

"Încă sunt acea fangirlingă în vârstă de 13 ani în anii '90 Kate și Bardot", actrita "Cum să vorbești cu fetele la petreceri" pe care le-ai împărtășit pe pagina ei Instagram. Nu este greu să vezi asemănarea dintre Fanning și sirena franceză de ecran Brigette Bardot, care purta coafura iconică înapoi în anii '60.

Elle Fanning: Bangs sau nen? Spune-ne peste @FeminineClub.com.

(Fotografii prin Jonathan Leibson, Neilson Barnard, Pascal le Segretain, + Keystone / Getty)