Emilia Clarke tocmai a luat plonjorul și i-a albat părul Blonda de platină

Emilia Clarke tocmai a luat plonjorul și i-a albat părul Blonda de platină

Homeopathy, quackery and fraud | James Randi (Februarie 2019).

Anonim

Sezonul șapte din Jocul de la Tronuri poate fi deșteptat *, dar din fericire, personajele noastre favoare prin intermediul Instagram. Recent, Emilia Clarke, a împărtășit un pic din culoarea părului ei nou - și greu ne-am putea crede ochii!

Emilia Clarke, AKA Daenerys Stormborn Targaryen, prima de numele ei, etc. a fost întotdeauna o brunetă naturală și în timp ce își schimbă lungimea părului aici și acolo, nu a mers niciodată cu culoarea… până acum. Ea a fost plină de blonda Khaleesi!

Ea a inscripționat fotografia, "AAAAHHHHHHH SHHHHIIIII ****** am făcut-o. Mama dragonilor întâlnește Emilia. Emilia se întâlnește cu mama dragonilor. Dacă arăți la fel ca să nu știi niciodată. Toți cei care au creat geniul "KHALEESI WIG" (și nu uitând tot părul pe jocul de tronuri timp de 8 ani gloriosi), pentru a face ca acest moment magic să devină o realitate, e atrăgător pentru magnifica lui @kevalexanderhair și @ candicebanks74."

Clarke folosește mai multe peruci de argint-blonde pentru spectacol pentru a-și juca personajul, dar acum se pare că steaua Me Before You a iubit destul de mult culoarea pentru a-și transforma efectiv platina Targaryen. Ne întrebăm dacă o să păstreze aspectul pentru sezonul opt și, dacă este așa, o să-i facă pe peruci.

Ce părere ai despre noua coafură a lui Emilia Clarke? Spune-ne @FeminineClub.com!