Emily Ratajkowski și alte modele de top se îndreaptă cu acest pandantiv

Emily Ratajkowski și alte modele de top se îndreaptă cu acest pandantiv

Vuoi il corpo di Emily Ratajkowski? Prova la barbabietola... (Iulie 2019).

Anonim

Stilul off-duty model este o tendință uriașă, pentru că chiar și atunci când se află în afara pistei, doamnelor ca Karlie Kloss și Gigi Hadid un joc de stil super puternic. Sunt mereu surprinzători de toți cu hack-urile lor de stil și cu capacitatea lor de a arăta tendințele.

Emily Ratajkowski și Jasmine Tookes nu fac excepție atunci când vine vorba de a fi super-trendy și există un element pe care ambii au fost văzuți purtați în ultima vreme: coliere cu corn dublu.

Câteodată este numit un colier de jumătate de lună sau semilună, a apărut dintr-o dată pe cele mai elegante fete. Este o formă ușoară care se traduce bine, fie că este un copil mic sau un pandantiv mare, și vine în toate punctele de preț. Dacă vă place ceea ce citiți, aici sunt șapte moduri de a obține aspectul.

1. Charm and Chain Sonora Colier ($ 48): Acesta este un loc bun pentru a începe dacă doriți să încercați tendința. Colierul este un aur drăguț, simplu, cu doar un pic de fler datorită accentelor turcoaz și atârnă la 16 inci.

2. JoannahSantaAna Petit Mother of Pearl Double Horn ($ 55): Daca esti mai mult de tipul de bijuterii dainty, aceasta ar putea fi perfecta pentru tine - se potriveste bine cu alte coliere delicate pentru a crea un superb petrecere a gatului.

3. Boohoo Maria Îmbogățit dublu Choker ($ 8): Combină două tendințe într-una cu acest combo dublu corn dublu combo. Este o modalitate cu totul nouă de a vă strânge colierele.

4. Jacoblana Gold Leaf colier dublu corn ($ 50): Dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai asemănător cu ceea ce poartă Emily, aceasta este o opțiune bună - are culoarea cornului cu accente de aur, la fel ca a ei.

5. Lanternă Crescent lanț (70 dolari): Uneori, simplu este mai bine, cum ar fi acest pandantiv de aur lung. Plasați-o cu piese mai scurte, pe care le puteți modifica în funcție de culoarea tinuței dvs.

6. JennyAndJude Mici alb dublu corn ($ 28): o învelitoare subtilă de aur în jurul cornului dublu aici face acest colier mare pentru fiecare zi, fie că este vorba de jeans și o tee sau o rochie de cocktail.

7. Jonesy Wood Noelle Colier pandantiv ($ 150): Dacă sunteți total în această tendință, mergeți cu acest pandantiv mai mare din Jonesy Wood - va arăta grozav cu tonurile calde ale toamnei.

Trimiteți-ne orice tendințe de colier pe care le simțiți total @feminineclub!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(Fotografia caracteristică prin Frederick M. Brown / Getty)