Emily Ratajkowski afișează culoarea părului picant nou

Emily Ratajkowski afișează culoarea părului picant nou

Emily Ratajkowski Breaks Her Cali-Girl Rules to Taste an NYC Taco (Februarie 2019).

Anonim

Emily Ratajkowski a fost întotdeauna aventuroasă cu culorile părului. Pentru ultimul ei experiment de coif, ea urcă la bordul buchetului de toamnă și arată uluitoare. Dar, din nou, atunci când sunteți un model în cerere, este greu să nu.

În vârstă de 26 de ani a postat un sentiment de sinețe pe Instagram cu titlul "O altă zi, o altă perucă", referindu-se la capul ei de roșu, purtând un val plin de farmec hollywoodian și o parte adâncă. Și-a păstrat restul machiajului relativ simplu, cu excepția unui ochi de pisică ucigaș și a unei buze lucioase. Suntem seriosi vibratii Jessica Rabbit (si nu suntem singurii - multi fani au comentat asemanarea cu personajul sexy de toon).

Steaua I Feel Pretty nu a dezvăluit de ce avea o nouă nuanță de păr (un film, un videoclip sau un film de fotografie) Cum îmi place ca pe o roșcată? "Împreună cu un emoji de cireșe.

Cu aproape 700K place pe fotografie, răspunsul pare să fie un "LOVE". "Poate că Ratajkowski ar trebui să ia în considerare faptul că culoarea picantă este un lucru permanent?

Urmați @FeminineClub.com pe Pinterest pentru mai multă inspirație pentru culoarea părului!