Emma Roberts și Sarah Hyland câștigă pentru cele mai drastice schimbări ale părului

Emma Roberts și Sarah Hyland câștigă pentru cele mai drastice schimbări ale părului

sarah hyland + emma roberts; lights down low (Februarie 2019).

Anonim

Este întotdeauna distractiv să-ți urmezi celebritățile preferate, în timp ce acestea au cicluri diferite, mai ales atunci când vine vorba de tăierea și culoarea lor. În această săptămână, doi dintre cameleonii de par preferați, Sarah Hyland și Emma Roberts, au uimit transformările dramatice - și au fost făcute de aceiași stilisti!

Ambele "dos" au fost create de celebristi celebri Nikki Lee și Riawna Capri din salonul Nine Zero One din LA. Marți, actrița Modern Family și-a schimbat încuietorile de la un ton de caramel la o brunetă întunecată pe care Lee o numește "ciocolată de scorțișoară" pentru a completa strălucirea ei de dimineață. Capri a adăugat o lungime cu prelungiri, așa că în cele din urmă Hyland avea o metamorfoză completă într-un fluture cu părul negru. "Îl iubesc pe Sarah întuneric pentru că își scoate ochii ei verzi verzi și arată atât de bine pe tonul ei de piele", a spus LeeFeminineClub.com din makeover.

Joi, Roberts a mers cu o umbra destul de diferita, de asemenea datorita lui Lee si Capri. Noul "actrita americană" a lui americană a unei actrițe este un textur, blondă ultra-ușoară (Capri tăiată de patru centimetri!), Cu fringă de încadrare a feței. "O blondă la inimă poate fi întunerică atât de mult timp. A fost timpul ca Emma să renunțe la energia veche și asta am făcut ", ne-a spus duo-ul despre" RobertsRetrograde ". "Aceasta a dat Emma marginea și libertatea pe care o lipsea." Ce părere aveți despre stilurile duo-ului? Spune-ne @FeminineClub.com!